Ersin Korkut gözyaşlarına boğuldu

Survivor 2020'nin en başarılı yarışmacıları arasında yer alan Ünlüler Takımı'ndan Ersin Korkut, sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etti. Ersin Korkut'a köpeği Mess'in öldüğünü Acun Ilıcalı söyledi. Acı haberi alınca gözyaşlarına boğulan Korkut daha sonra Instagram hesabından bir mesaj yayınladı.

Ersin Korkut gözyaşlarına boğuldu

Survivor 2020'ye sakatlığı nedeniyle veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut, diskalifiye olmasının ardından Acun Ilıcalı'dan köpeği Mess'in öldüğü haberini alınca yıkıldı. Verdiği son mesajda gözyaşlarına boğulan Ersin, hayatında hiç bu kadar üzülmediğini bu kadar duygulandığını söyledi.

Survivor 2020’nin en sürpriz ismi olan gösterdiği başarı ile herkesi kendine hayran bırakan Ersin Korkut dizinde meydana gelen sakatlık nedeniyle dün akşam yarışmadan diskalifiye edildi. Oldukça başarılı bir sezon geçiren sporcu geçmişi olmamasına rağmen en iyi performansı gösteren Ersin Korkut yarışmacı arkadaşlarının gözyaşları içerisinde adadan ayrılıyor. Survivor yarışması sırasında köpeği ile hayatını kaybeden Ersin, yarışmadan elendikten sonra köpeğinin öldüğünü öğreniyor.

Gözyaşlarıyla mesaj gönderdi

Acun Ilıcalı, ada konseyinde Ersin köpeği ile ilgili bir şeyler söylerken durumu açıklayamamıştı ancak ada konseyini sonrasında Ersin’e köpeğinin öldüğü söylendi. Adadan ayrılırken son bir röportaj veren Ersin, gözyaşlarına boğuldu. İlk defa bu kadar çok üzüldüğünü ve ilk defa böyle ağladığını söyleyen Ersin hem arkadaşlarını yalnız bıraktığı için çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Şu an çok değişik bir duygu içerisindeyim

Elendikten sonra verdiği röportajda uçuşu beklediğini ve çok büyük bir duygu seli yaşadığını söyleyen Ersin Korkut, “Şu an çok değişik bir duygu içerisindeyim, kimi kırdıysam üzdüysem özür dilerim. Bu ben de ilk defa çıkmıştır, Ben hiçbir zaman ağlamam sızlamam böyle bir şey yoktur, Bugün saçma bir duygu seli yaşıyorum.” ifadelerini kullandı. Ersin yarın Survivor’dan elenen diğer yarışmacılarla birlikte Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile İstanbul’a geri dönüş yapacak.

"Siz ne güzel insanlarsınız..."

Köpeği Mess'in ölüm haberini alan Ersin Korkut, sosyal medyadaki desteklerin ardından Instagram hesabından bir mesaj paylaşarak teşekkür etti. Korkut mesajında şu ifadelere yer verdi:

Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam. Siz ne güzel insanlarsınız...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boyle bir sevgi gormek insanin aci gununde ne kadar degerli anlatamam.siz ne guzel insanlarsiniz...

A post shared by Ersin Korkut (@ersinnkorkut) on