Ertem Şener ilk kez tv100'de duyurdu! “Fenerbahçe'de o isimle yollar ayrılacak”

Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından tv100 yayınına bağlanan Ertem Şener "Fenerbahçe ile Jorge Jesus'un yolları ayrılacak. Bu gelişmeyi kendi programımdan önce tv100'de belirteyim, orası da benim yuvam." ifadelerini kullandı. 

Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılar, ligin bitimine 2 hafta kala Başkent'te Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 82 puana ulaştı ve 23. şampiyonluğu ilan etti. Sarı-kırmızılıların şampiyonluğunun ardından  Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına Ertem Şener ve Ahmet Çakar bağlandı. 

"FENERBAHÇE GİBİ TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ KULÜPLERDEN BİRİNİN 8 YILDIR ŞAMPİYON OLAMAMASI BÜYÜK BAŞARISIZLIK"
Galatasaray'ın şampiyonluğu ve Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili Çakar "Galatasaray buraya kadar getirmişse kazanır. Bugün de 4 tane gol atarak kazandılar. Fenerbahçe gibi Türkiye’nin en önemli kulüplerden birinin 8 yıldır şampiyon olamaması büyük başarısızlık. Ali Koç geldiğinden beri hiçbir kupa alamadı." dedi. 

"SEZONUN DÜĞÜNÜ GALATASARAY’IN FENERBAHÇE’Yİ KADIKÖY’DE YENMESİYLE KOPTU"
Şener "Bugün daha çok kazanmak zorunda olan takım Fenerbahçe’ydi. Fenerbahçe, 85. Dakikaya kadar 1-0 öndeydi, Galatasaray o dakikaya kadar 4 tane atmıştı. Daha çok isteyen, arzulayan taraf şampiyon olmuştu. Inter’in İtalya’da ilk 4’ü garantilemesiyle, Galatasaray 3 ön eleme oynayacak ve bunlarda seri başı olacak. Fark yaratan Erden Timur oldu, Okan Buruk oldu, Icardi’nin takıma katkısı oldu. Fenerbahçe’den daha fazla inandılar. Sezonun düğünü Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yenmesiyle koptu, Jesus’un ayarları bozuldu. " yorumunu yaptı. 

"FENERBAHÇE İLE JORGE JESUS'UN YOLLARI AYRILACAK"
Fenerbahçe'nin teknik direktör Jorge Jesus ile yollarını ayıracağı bilgisini ilk tv100 yayınında paylaşan Ertem Şener "Fenerbahçe ile Jorge Jesus'un yolları ayrılacak. Bu gelişmeyi kendi programımdan önce tv100'de belirteyim, orası da benim yuvam." ifadelerini kullandı.