Yaşlı kadın, boğazı kesilmiş halde ölü bulundu!

Erzurum'un merkez Palandöken ilçesinde, bir sitenin 7'nci katında yalnız yaşayan Melek Bulut (76), boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi’ndeki bir sitenin 7'nci katındaki dairede meydana geldi. Akşam saatlerinde yalnız yaşayan annesi Melek Bulut'tan haber alamayan kızı, komşusunu arayarak annesinin evine bakmasını istedi. Kendisi de annesinin evine giden ismi öğrenilemeyen kızı, doğal gaz sayacının üzerindeki anahtarı alarak açtıkları kapıdan içeri girince annesini boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede kapıda zorlama olmadığı belirledi. Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından yaşlı kadının cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayı duyarak eve gelen yaşlı kadının yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yaşlı kadının komşuları korku içinde 

Erzurum'da Melek Bulut'un (76) yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülmesinin ardından çok yönlü araştırma başlatan polis, katil ya da katil zanlılarını yakalamak için titiz bir çalışma sürdürüyor. Bulut'un evinin bulunduğu sitedeki komşuları ise, büyük korku içinde olduklarını belirterek, cinayetin bir an önce aydınlatılmasını istedi. 

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde bulunan site içindeki 7'nci katındaki 29 numaralı dairede meydana geldi. Yalnız yaşayan annesi Melek Bulut'tan haber alamayan kızı, komşusunu arayarak yardım istedi. Bir süre sonra kendisi de annesinin evine geldi. Doğalgaz sayacının üzerindeki anahtar ile kapıyı açıp içeri giren Bulut'un adı öğrenilemeyen kızı, annesini boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu.

Kapıda zorlama yok

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, kapıda zorlama olmadığı belirledi. Yapılan incelemelerin ardında yaşlı kadının cansız bedeni, otopsi için adli tıp morguna gönderilirken, polis, geniş çaplı soruşturma başlatdı.

Komşuları tedirgin

​Emine Bulut'un komşuları ise, katil ya da katil zanlılarının bir an önce yakalanmasını istereyek, cinayetin ardından büyük korku yaşamaya başladıklarını söyledi.