Esenler'de bir kadının sokakta eski sevgilisi ile kavgası dakikalarca sürdü!

İstanbul Esenler'de bulunan Turgut Reis Mahallesi sakinleri, gece geç saatlerde bir kadın ve eski sevgilisinin kavgasına şahit oldu. D.K. isimli kadın eski erkek arkadaşı E.K. ile tartışmaya başladı. Eski sevgili önce, kadının cep telefonuna, sonra da tokat atarak çantasına el koydu. Olayın ardından Emniyet'e götürülen ikiliden, D.K. şikayetçi olmadı.

Esenler'de bir kadının sokakta eski sevgilisi ile kavgası dakikalarca sürdü!

Esenler’de gece geç saatlerde bir kadın eski erkek arkadaşı olduğu öğrenilen şahısla tartışma yaşadı. Genç kadının eski erkek arkadaşı tarafından cep telefonuna ve çantasına el koyulduğu olay, 15 Kasım Çarşamba gecesi Esenler Turgut Reis Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, D. K., gece saatlerinde Turgut Reis Mahallesi’nde bulunan bir caddede eski erkek arkadaşı E.K. ile tartışmaya başladı. Tarafların sözlü tartışması dakikalarca sürdü.
Önce cep telefonuna el koydu Giderek hararetlenen tartışma yolun ortasında da devam etti. Tartışma esnasında eski kız arkadaşı D. K.’nın telefonunu zorla alan E.K. kadının tüm uyarılarına rağmen telefonu vermedi. Telefonu geri alamayacağını düşünen genç kadın ardından olay yerinden uzaklaşmaya başladı. Bir süre genç kadından zorla almış olduğu telefonu inceleyen şüpheli E.K., eski kız arkadaşı D. K.’nın olay yerinden uzaklaştığını görünce koşar adımlarla yanına doğru gitti.

TOKAT ATIP, ÇANTASINA EL KOYDU

Genç kadının olay yerinden uzaklaşmasını istemeyen eski sevgilisi E.K. koşarak kadını durdurdu. Burada da birbirleri ile tartışmaya devam ettiler. Tartışmanın hararetlenmesiyle birlikte E.K. eski sevgilisine tokat atarak çantasını aldı. Çantayı alan E.K. olay yerinde bulunan arkadaşına çantayı attı. Olayın ardından kadın yürüyerek olay yerinden uzaklaşırken E.K. ve yanında gelen arkadaşı 34 TJR 79 plakalı taksiye binerek olay yerinden ayrıldı.

KADIN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olayın ardından Büro Amirliğine getirilen D. K. polis ekiplerine vermiş olduğu ifadesinde eski erkek arkadaşı E.K. ile karşılıklı olarak birbirlerini darp ettiklerini ve konuyla ilgili her hangi bir şikayeti olmadığını dile getirdiği öğrenildi.