Esenyurt'ta can pazarı! Korku dolu dakikalar kamerada! Çocuk böyle sele kapıldı!

İstanbul'da etkili olan sağanak yağışta Esenyurt göle döndü. Dereye dönen yokuşta yolun karşısına geçmeye çalışan biri çocuk iki kişi akıntıya kapıldı. Korku dolu anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Esenyurt'ta can pazarı! Korku dolu dakikalar kamerada! Çocuk böyle sele kapıldı!

İstanbul'daki sağanak yağışta Esenyurt'ta dereye dönen yokuşta yolun karşısında geçmeye çalışan biri çocuk iki kişi akıntıya kapıldı.

Esenyurt’ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur sele dönüştü. Pınar Mahallesi’nde dereye dönen yokuşta, 1'i çocuk 2 kişi yolun karşısına geçmeye çalışırken, akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan çocuk bir süre sürüklendikten sonra park halindeki otomobile tutundu. Bir binanın altında bekleyen kişi ise çocuğu koşarak yakaladı.

Yine aynı yerde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın da sel sularına kapıldı. Yere düşen kadın, arabaya tutununca vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Araçlar ise yolda ilerlemekte güçlük çekti.

O anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, üç kişi yolun karşısına geçmeye çalışırken çocuk sel sularına kapılıyor. Güçlükle araba tamponuna tutunan çocuk, kurtarılıyor. Bir diğer görüntüde de kadın sel sularına kapılıyor. Kadın, vatandaşlar tarafından yol kenarına çekilerek kurtarılıyor.