Esenyurt'ta feci olay! Güvercinler yangında çırpına çırpına can verdi

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dün gece motosiklet tamirhanesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, tüm tamirhaneyi saran yangını güçlükle söndürdü. Yangının söndürülmesiyle korkunç manzara ortaya çıktı. Orada bulunan köpek ve çok sayıda güvercinin alevler arasında can verdiği belirlendi.

Esenyurt'ta feci olay! Güvercinler yangında çırpına çırpına can verdi

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, saat 23.45 sıralarında motosiklet tamirhanesinde yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, motosiklet tamirhanesinde çıkan yangının henüz nedeni belirlenemedi. Kısa sürede büyüyen alevler tamirhaneyi sardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın çevre sakinlerine korku dolu dakikalar yaşatırken, alevler tamirhanenin yanında bulunan bir de dükkana sıçradı. İtfaiye ekipleri, uzun süren çalışmaların ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sırasında içerde bulunan güvercinler ve bir köpek can verdi. İş yeri ise kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Esenyurt'ta feci olay! Güvercinler yangında çırpına çırpına can verdi - Resim : 1

ÇOK SAYIDA GÜVERCİN CAN VERDİ

Çevre sakinlerinden Şahin Altuntaş, "Bu arkadaşların işyerinde patlama oldu. Trafosu mu patladı, başka bir şey mi tam bilmiyoruz. Karşı dükkan da yandı. Köpek ve güvercinler de ölmüş" dedi.

Esenyurt'ta feci olay! Güvercinler yangında çırpına çırpına can verdi - Resim : 2

Esenyurt'ta feci olay! Güvercinler yangında çırpına çırpına can verdi - Resim : 3