Esenyurt’ta maskeli hırsızlar kameraya yakalandı!

Esenyurt’ta bir iş yerinin kapısını kırarak içeri giren maskeli üç hırsız, televizyon ve bilgisayarı çaldı. Kimlikleri henüz belirlenemeyen hırsızlar iş başındayken kameralar kayıttaydı...

İstanbul Esenyurt'ta sabaha karşı 05:00 sularında bir kargo firmasının şubesine beyaz bir otomobille gelen maskeli 3 kişi, etrafı kontrol ettikten sonra iş yerinin kapısını demirle kırarak içeri girdi.

Duvardaki televizyonu alarak araca yerleştiren hırsızlar, masadaki bilgisayarı da alarak hızla olay yerinden kaçtı.

Durumu fark eden vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

- Kameralar her şeyi kaydetti

İş yerinin güvenlik kamerasına yakalanan maskeli hırsızlar, önce otomobille iş yerini kontrol ediyor. Otomobille sokakta bir tur attıktan sonra tekrar gelip, şahıslardan ikisi demirle önce berber dükkanının kapısını açmak için zorluyor. Başarılı olamayınca kargo şirketine ait dükkanın kapısını zorluyor.

Hırsızlardan biri tekme ile kapıya vurmaya çalışırken, kapıyı açan hırsızlar içeri giriyor. Maskeli hırsızlar duvardaki televizyonu alıp araca yerleştiriyor. Soyguncular masa üstündeki bilgisayarı da alarak hızlıca olay yerinden kaçıyor.