Kadını zorla taksiye bindirmeye çalıştı!

Esenyurt'ta meydana gelen olayda, eski eşi olduğu öğrenilen kadını zorla taksiye bindirmek isteyen Suriye uyruklu şahsa çevredekiler engel oldu. Kameralara yansıyan görüntülerde, vatandaşların Suriye uyruklu adama müdahalesi görüldü.

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı yakınlarında bulunan yolda meydana gelen olayda, Suriyeli uyruklu bir kişi, yanındaki kadını zorla taksiye bindirmeye çalıştı. Eski eşi olduğu öğrenilen kadın taksiye binmek istemezken, olayı gören çevredekiler Suriye uyruklu şahsa müdahalede bulundu.

Olay yerine gelen vatandaşlar, kadını zorla taksiye bindirmek isteyen adama engel oldu. Daha sonra olay yerine gelen zabıta ekipleri, kadını ve adamı kalabalıktan uzaklaştırarak polis merkezine götürdü. Olay anı ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Vatandaş adama izin vermedi

Görüntülerde, Suriye uyruklu adamın, eski eşi olduğunu belirttiği kadını zorla taksiye bindirmeye çalıştığı görüldü. Olaya müdahale eden vatandaşlar ise adamın etrafını sardı ve kadını taksiye bindirmesine izin vermedi. Bazı vatandaşlar adamın ısrarcı davranışları sonrasında fiziki müdahalede bulunurken, "Sabrımızı zorlama" dedi.