Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler isyan etti! "Her yerimle alakalı mesajlar alıyorum"

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler doktorların yolladığı estetik tavsiyesi içeren mesajlara isyan etti. Bir doktorun kendisine gönderdiği mesajı takipçileri ile paylaşan Yenenler, "kendimi sevmek de suç ya" dedi.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler isyan etti! "Her yerimle alakalı mesajlar alıyorum"

Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü atlatan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti yine gündemde. Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından kendisine mesaj atan bir doktorun mesajını ifşa etti. Devamlı doktorlardan estetikle ilgili tavsiylerini içeren mesajlar almaktan sıkılan Berfu Yenenler, bir doktorun mesajını paylaşarak adeta içini döktü.

Yenenler, bir diş hekiminin kendisine arka arkaya attığı mesajları paylaşarak, ''Üzüldüğüm için kızdığım için değil ama bir hekim olarak bile insanlara bu kadar estetik kaygısıyla yaklaşılmasına inanamıyorum ve her anlamda, her gün böyle her yerimle alakalı mesajlar alıyorum'' ifadelerini kullandı.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler isyan etti! "Her yerimle alakalı mesajlar alıyorum" - Resim : 2

''Kendimi sevmek de suç ya''

Berfu Yenenler bir sonraki paylaşımında, ''Kendimi her gün aynada görüyorum zaten. Rahatsız olsam ben değiştiririm. Mükemmellik baskısından aşırı bıktım, kendimi sevmek de suç ya!'' diyerek isyan etti.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler isyan etti! "Her yerimle alakalı mesajlar alıyorum" - Resim : 3