Beren Saat kusursuz fiziği ve şık mayosuyla büyüledi

Eşi Kenan Doğulu’yla Bodrum’da tatil yapan Beren Saat, güzelliğiyle nasıl göz kamaştırdı?

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti, geçen hafta Bodrum’daydı. Ünlü popçu ailesiyle bir dergi çekimine katılırken eşi Beren Saat’de kendisine eşlik etti. Saat, ayrıca tatilde “Hatırla Sevgili” dizisinden beri çok yakın dost olduğu Belçim Bilgin ve Ayfer Dönmez’le de bir araya geldi. Beren Saat’in neşeli hali dikkat çekti.

Kenan Doğulu bol bol yüzüp yılın yorgunluğunu üzerinden attı. Doğulu, kameraların çekim yaptığını fark edince denizden çıktı. Ünlü popçu daha sonra yeğeni Can’ın yanına gitti.

Beren Saat ise Ayfer Dönmez’le denizin keyfini çıkarmaya devam etti. Güzel oyuncu denizden çıkarken ayfer dönmez’le şakalaştı. Beren Saat şık mayosu ve fit fiziğiyle göz kamaştırdı. Saat, bir ara ayağı takılınca gülmeye başladı. İki arkadaş duşlarını alıp şezlonglarına geçti.

Öte yandan Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’nun 31 Mayıs’taki 47. yaş gününde aşk dolu pozlarını paylaşıp altında şu satırları yazdı:

 “Serenatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mi? Plajda yalınayak evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekilelim mi? Balayına Burning Man’e gidelim mi? En büyük roller coastera da binsek mi? Göl kenarında bir festival var mı acaba? İstanbul’a uçaklar inmiyormuş jazz festivaline mi gitsek? Bu gece burada çadırda mı kalsak? Albüm mü yapsak? Ben seni bana ‘hayır’ demeyişlerin için sevdim en çok, iyi ki doğdun Kenan Doğulu....”