Engin Altan Düzyatan'dan Barbaros açıklaması

Eşi Neslişah Alkoçlar’la Bebek’te bir mekan çıkışı kameralara takılan Engin Altan Düzyatan, yeni dizisi “Barbaros” hakkında neler söyledi?

Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar’la Bebek’te bir mekan çıkışı kameralara takıldı. Düzyatan, “Barbaros” dizisinde Oruç Reis karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Ulaş Tuna Astepe’nin adının geçtiği Barbaros rolüyle ilgili ise açıklama yapmaktan kaçındı.

Beş sezon “Diriliş Ertuğrul”Da başrol oynayan Engin Altan Düzyatan hafta içi “Barbaros” dizisi için anlaşma imzaladı. 1518’de vefat eden Oruç Reis’in Becâye kuşatmasında ağır yaralanan sol kolunun dirsekten kesildiği biliniyor. Düzyatan’a bu konu hatırlatıldı. Ünlü oyuncu bir inşaat firmasının davetlisi olarak Pakistan’a gidecek. Neslişah Alkoçlar’ın durgun hali dikkat çekti.

Öte yandan Engin Altan Düzyatan geçen hafta 6. evlilik yıldönümlerini eşiyle paylaştığı bir fotoğrafının altına yazdığı “28.08.2014... Kelimeler kifayetsiz” notuyla kutladı. Neslişah Alkoçlar da ünlü oyuncuyla neşeli bir pozunun altına şu mesajı yazdı:

“Önce seninle "Bir" olmak, sonra çoğalıp biz olmak... ve tek isteğim yanı başında sonsuz olmak... Seni seviyorum 6. yıl 28.08.2014...”