Eşi ve çocuğunun gözü önünde darp ettiler

İngiliz polisi aracını yanlış yere park eden sürücüyü eşi ve çocuğunun gözü önünde darp etti.

Eşi ve çocuğunun gözü önünde darp ettiler

İngiltere’nin başkenti Londra’da polisler aracını yanlış yere park eden Youness Bentahar’a eşi ve çocuklarının gözünün sert müdahalede bulundu.

Bentahar’ın eşi polisleri durdurmaya çalıştı. Çevredekilerden yardım istedi. Ancak çabaları polisleri durdurmaya yetmedi.

Sürücü fenalaştı

Olay sırasında araçta bulunan Bentahar’ın çocukları da korku dolu anlara şahit oldular. Şiddetin dakikalarca sürdüğü ve polisin darp ettiği sürücü fenalaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından Bentahar’ı hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan sürücünün gözaltı sırasında parmağından ve kafasından yaralandığı tespit edildi.

İngiliz polisi açıklama yaparak, Bentahar'ın tedbiren hastaneye kaldırıldığı daha sonra polis merkezine götürüldüğüni bildirdi.

Darp edilen sürücü İngiliz medyasına açıklamarda bulundu. Kızında akciğer rahatsızlığı bulunduğunu olay sırasında da araçta olduğunu söyledi. Aracında engellilere verilen mavi bantın olduğunu ifade etti. Bentahar, çocuklarının o anlara tanık olduğu için çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Sert müdahalesi büyük tepki çekti

Olaya dair yapılan ek açıklamada ise sürücünün sağlık durumunun kötüleştiği için durumun zorunlu olarak bağımsız polis davranışları ofisine bildirildiği ve adamın soruşturma kapsamında serbest bırakıldığı vurgulandı.