Bakkala diye gitti, bir daha dönmedi

Evden bakkala gidiyorum diye çıkan Şevket Yıldız'a bir haftadır ulaşılamıyor. Ayağına eşinin sokak terliklerini giyerek çıkan 23 yaşındaki Şevket Yıldız'ın hayatından endişe ediliyor.

Bakkala diye gitti, bir daha dönmedi

İstanbul Esenyurt'ta geçen hafta bakkala gitmek için evden çıkan Şevket Yıldız, sırra madem bastı. Yanına cüzdan ve telefonunu almadan çıkan 2 çocuk babası Yıldız, hemen döneceği için ayağına eşinin sokak terliklerini geçirdi. Ancak Yıldız bir daha göre dönmedi.

Gencin karısı ve yakınları bastırdıkları el ilanları ile sokak sokak dolaşıp Yıldız'ı arıyor. Genç adamın hayatından endişe eden ailesi kendi imkanları ile Yıldız'ı bulamayınca polise haber verdi. 

Bakkala diye gitti, bir daha dönmedi - Resim : 1

 Yıldız ailesi kendi imkanları ile inşaat işçisi olan Yıldız'ın gidebileceği yerlere bakıp arama çalışması gerçekleştiriyor. El ilanı bastırıp sokak sokak dolaşan Yıldız ailesi, kayıp Şevket Yıldız'ın bir an önce bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

Bakkala diye gitti, bir daha dönmedi - Resim : 2

"Benim terliklerimle gitti"

Eşinin 7 gündür kayıp olduğunu söyleyen Meryem Yıldız, "Her yere kayıp başvurusunda bulundum her yere gittim. Gitmedik yer bırakmadım. Benim ev terliklerim ile çıktı. Nereye gider benim eşim hiç bilmiyorum" dedi.
Baba Tahsin Yıldız ise oğlunun evden bakkala alışveriş için çıktığını ifade ederek, "El ilanları bastırdık. 2 çocuk babası günlerdir kayıp" diye konuştu.