Eski cinsel içerikli film yıldızı Lana Rhoades sahalara geri döndü! Göğüs uçlarını kapatan iç çamaşırıyla poz verdi

Bir döneme damgasını vuran yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, son zamanlarda sosyal medyayı daha aktif kullanmaya başlamıştı. Hayranlarının inzivaya çekildi yorumlarının ardından cesur pozlarıyla gündeme gelen Rhoades, paylaşımlarıyla büyük beğeni topladı. 

Eski cinsel içerikli film yıldızı Lana Rhoades sahalara geri döndü! Göğüs uçlarını kapatan iç çamaşırıyla poz verdi

Henüz 19 yaşındayken yetişkin film sektörüne girerek kısa zamanda adını duyuran Rhoades, fiziksel bozuklukları ve ruhsal çöküntüleri sebebiyle emekliye ayrıldığını duyurmuştu. Yetişkin film sektöründen ayrılmasının ardından hayranları tarafından sosyal medyada üzerinden takip edilen Rhoades kısa sürede 16.5 milyonu aşkın takipçi sayısına ulaştı. Önceleri sosyal medya hesaplarını pek aktif kullanmayan Rhoades’in her paylaşımı takipçileri tarafından adeta beğeni yağmuruna tutuldu. Son dönemde paylaşımlarını artıran Rhoades, son olarak kırmızı bir iç çamaşırı takımıyla objektiflerin karşısına geçti.

Eski cinsel içerikli film yıldızı Lana Rhoades sahalara geri döndü! Göğüs uçlarını kapatan iç çamaşırıyla poz verdi - Resim : 1

Dönüşü muhteşem oldu

Geçtiğimiz yıllarda babasının kimliğini gizli tuttuğu oğlunu dünyaya getiren Rhoades, hamilelik ve sonraki süreçlerde gözlerden uzak kalmayı tercih etmişti. Oğlunun doğumunun ardından sonra da uzun bir süre sosyal medyadan uzak kalan Rhoades, son dönemde hayranlarını mutlu edecek bir dönüş yaptı ve sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmaya başladı.  Fenomen isim son olarak bir iç çamaşırı markasının çekimlerinden arka planı paylaştı. Rhoades’in son derece seksi kırmızı iç çamaşırı takımıyla verdiği pozlarını gören hayranları “İnzivadan çıktı” yorumlarında bulundu.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir ilgiyle karşılaşan Rhoades'in gönderilerine beğeni ve yorum yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Gerçekten çok güzelsin” yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise “Seni özlemiştik” yorumunu yaptı.

Eski cinsel içerikli film yıldızı Lana Rhoades sahalara geri döndü! Göğüs uçlarını kapatan iç çamaşırıyla poz verdi - Resim : 2