'Kara Dul'un korkunç planı

Eski direk dansçısı Ganna Ziuzina, milyoner kocasının ölümünü planlamakla suçlanıyor. Milyoner Barry Pring, Ukrayna'da bir otomobilin kendisine yüksek hızda çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

'Kara Dul'un korkunç planı

İngiliz milyoner Barry Pring, 2007 yılında bir internet sitesinden tanıştığı Ganna Ziuzina ile hızlı bir şekilde evlenmişti. Evlilikten tam 1 yıl sonra çift yıldönümlerini kutlayacakları zaman hızla gelen bir aracın çarpması sonucu Pring hayatını kaybetti. Pring'in tüm mirası eşi olan Ganna Ziuzina'ya kaldı.

İngiliz medyasında "Kara Dul" olarak anılan kadın, kocasının ölümünün ardından elde ettiği servetle İngiltere'ye yerleşti ve Julianne Moore ismini aldı. Moore, eski eşinin yasını kısa süre tuttuktan sonra başka aşklara yelken açtı.

Barry Pring'in kardeşi Shaughan ve annesi Irene Pring, Barry'nin kaza sonucu ölmediğini iddia ederek olayın bir komplo olduğunu ileri sürdü. Yıllar boyu süren araştırmaların ardından Pring'in ailesi bulduğu delilleri ortaya koyarak Julianne Moore'un cinayetin planlayıcısı sıfatıyla yargılanmasını istedi.

İddialara göre Ganna Ziuzina, kimliği bilinmeyen bir aracı sayesinde kiralık katil tuttu. Aile bu iddiaları evlendiği günden itibaren yaptığı ve yapmak istediği harcamaların boyutunu delil olarak sunuyor. Anne Pring, oğlunun gelinine para yetiştirmekte zorlandığını ve bu yüzden sık sık tartıştıklarını ileri sürdü.

Ganna Ziuzina'dan iddialara yanıt

Ganna Ziuzina ise, tüm iddiaların asılsız ve saçma olduğunu belirterek, "Annesi düğünümüze dahi katılmadı. Eşimle aramızdaki ilişki konusunda çok az bilgisi vardı. Yaşanan talihsiz bir kazaydı. Eşimden sonra yas tuttum ve bir noktadan sonra hayatıma devam ettim. Beni hayatıma devam ettiğim için suçlamaya hakları yok. Barry'nin güzel hatırlarını hala saklıyorum" dedi.

Pring ailesi, Ukrayna polisine sürekli olarak dava açarak yeni araştırma yapılmasını istiyor. İngiliz araştırmacılar, Pring'in kazasının kasıtlı olduğuna kanıt getirmiş, basın o andan itibaren genç kadını 'Kara Dul' ilan etmişti.