Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri mi dönüyor? Eski Disney Yöneticisinden sürpriz açıklama!

Johnny Depp eski eşi Amber Heard ile olan davasını kazanmıştı. Karayip Korsanları'nın yıldızı ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Eski Disney Yöneticisi Depp'in, Karayip Korsanları'na dönebileceğini öne sürdü.

Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri mi dönüyor? Eski Disney Yöneticisinden sürpriz açıklama!

Amber Heard'e açtığı hakaret davasında jüri Depp'i haklı bulmuştu. Bir yandan dava ile ilgili gelişmeler takip edilirken diğer yandan ünlü oyuncunun Karayip Korsanları kariyeri gündeme gelmişti. Disney, Karayip Korsanları'nda Jack Sparrow karakteri ile tanınan Depp'in, Karayip Korsanları'na dönebileceğini iddia etti.

Tüm dünyada Jack Sparrow karakteri ile tanınan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Johnny Depp, Disney’in Karayip Korsanları serisine dönüşü için kendisine herhangi bir teklif yapması halinde bunu reddedeceğini açıklamıştı.

500.000'e yakın imza toplandı

Depp'in bu açıklaması üzerine hayranları filme geri dönmesi için bir imza kampanyası başlatmıştı bve toplan 500.000'e yakın imza toplanmıştı. Hayranlarını sevindiren bir gelişme yalandı ve eski bir Disney yöneticisi, Depp'in hakaret davasını kazandıktan sonra Karayip Korsanları’na geri dönme ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı.

"Yeniden başlamaya hazır..."

İsmi açıklanmayan yönetici yaptığı açıklamada, "Karar sonrası, Karayip Korsanları'nın Johnny ile Kaptan Jack olarak yeniden başlamaya hazır olduğuna kesinlikle inanıyorum. Disney kültürünün derinlerine yerleşmiş sevilen bir karakter için çok fazla potansiyel gişe getirme ihtimali var. Jerry Bruckheimer ile Tom Cruise'un Top Gun: Maverick'teki muazzam başarısının üzerine çıkarak, güvenilir Hollywood yıldızlarını devasa popüler serilerde geri getirmek için Disney büyük çaba gösteriyor.” dedi.

Karayip Korsanları yapımcısı Bruckheimer, Depp’in serinin altıncı filmine dönüp dönmeyeceği ile ilgili ise “Şu anda değil ancak gelecekte ne olacağı belirsiz.” açıklamasını yapmıştı.