Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, kızının ses kaydıyla şarkı yaptı! İşte yürek yakan sözler!

Eski eşi Selen Sevigen ile kanlı bıçaklı olan ünlü şarkıcı Gökhan Özen, kızının ses kaydıyla manidar bir şarkı yaptı. Özen, eski eşine gönderme yaptı. İşte detaylar...

Selen Sevigen, 4 yıl önce boşandığı, iki çocuğunun babası şarkıcı Gökhan Özen’den korunmak için, avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu.

Sevigen, hem uzaklaştırma talebinde bulunup, hem de baba ile çocuklar arasındaki ilişkinin yeniden düzenlenmesi için dava açmıştı. Özen’in sürekli olarak evine gelip çocuklarının önünde kendisine hakaret ettiğini öne süren Sevigen, dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

“Kol kırılır yen içinde kırılır mantığıyla yaşananları sineye çektim. Ancak son olaylar, artık resmi yoldan tepki vermemi gerekli kıldı. Gökhan Özen, nafaka ve diğer yükümlülüklerini de yerine getirmemektedir.”

Gökhan Özen, eski eşinin bu suçlamaları üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

İçine çekilmeye çalışıldığım durumdan dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.
Hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş. Kızım köpek istedi buldum, aldım, iki kızım da çok mutluydular. Eski eşim eve geldi köpeği evden çıkarttırdı ki, bahçeli evde oturuyor, kızlarım ağlamaya başladı, O'da kızlarıma avaz avaz bağırdı, tüm konu ve benim uyarım bu nedenleydi.

Ayrıca, küçük kızıma hem annesi, hem dedesi bağırıyor, ben buna dayanamam, izin de veremem.
Çocuklarımın her turlu okul bakıcı bakım masraflarını istendiği kadar tarafımdan karşılanıyor iken konu eğer yoksulluk nafakası ise bana
“Senin yoksulluk nafakana ihtiyacım yok” dedikten 3 sene sonra ne bir telefon ne email ne avukat vasıtasıyla hiçbir nafaka talebi olmuş mu?
Hayır. İstememiş. İstemediğini de sözlü belirtmiş zaten. 3 sene sonra çıkıpta, yanına gazetecileri de alarak karakollara gitmesini samimi bulmuyorum.
Kendi kin ve öfkesi için çocuklarını böyle bir olayın içine atmasını da samimi bulmuyorum" demişti.

Yaşananların ardından Özen, kızının ses kaydıyla manidar bir şarkı yaptı. Özen, eski eşine gönderme yaptı.

Özen, şu açıklamayı yaptı:

Bu şarkım canım kızlarıma.. Küçük kızım Derin'in baskı altında ve çok zor zamanlarda bana 5 yaşındaki bir çocuktan beklenmeyecek bir cesaretle gönderdiği, kocaman yüreğiyle sevgisini anlattığı mesaj üzerine “Aslan Kızım” şarkısını yazdım. Seninle gurur duyuyorum aslan kızım! Ben de ne seni ne ablanı yüce Allah ömür verdiği sürece, her ne olursa olsun bu dünyada asla yalnız bırakmayacağım.

Sağol Derin Su; Bak sen daha bu yaşta binlerce minik sevindireceksin yıllar geçtikçe hem de bu ilelebet sürecek! Şarkının ismi gibi “ASLAN KIZIM”

Bu şarkım aynı zamanda benim gibi evlatlarına canını saniye bile düşünmeden verebilecek bütün kız anne ve babalarına armağanım olsun.. Aslan Kızım..  Şarkının tüm geliri Çocuk Esirgeme Kurumu ve Sevgi Evlerine Bağışlanıcaktır"

İşte Aslan Kızım şarkısının sözleri

ASLAN KIZIM

Baba biz telefonu hiç kullanamıyoruz,kullanamayız

Çünkü; Annem izin vermiyo,o yüzden.

Sadece arayınca kullanabiliyoruz

Emoji,mesaj atınca dinleyemiyoruz

ve de atamıyoruz: O yüzden hoşçakal..

Anne izin vermiyo. Baba...

Seni çok seviyorum ben

ASLAN KIZIM

Yaa benim aslan kızım daha

Bu yaşında cümlesinden insan kızım

Sana bir bir öğütlediğim

O sözleri hatırla

Bu dünyanın binbir türlü hali var

Unutma dost gibi yanına

Gelenlere derdini söyleme

Aşk meşk b*k püsür uğruna gözyaşını dökme

Evet para güçlü ama paraya hayır

Demek ondan daha güçlü

Unutma asla doğrularndan ayrılma