1 yıl önce bugün yaşama veda etmişti! Ebru Şallı'dan duygulandıran Pars Tan paylaşımı!

Eski manken Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu Pars Tan lenfoma kanserine yenilerek, 1 yıl önce bugün vefat etmişti. Şallı oğlu Pars'ı ölüm yıl dönümde duygusal paylaşımlarla andı.

Eski manken Ebru Şallı'nın 9 yaşındaki oğlu Pars Tan, lenfoma kanserine yenik düşerek 16 Nisan 2020'de hayatını kaybetti. 

Her fırsatta oğlu Pars'a olan hasretini dile getiren Şallı, Pars'ı ölüm yıl dönümde duygusal paylaşımlarla andı. Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden olan Pars, geçen yıl bugün hayata veda etmişti.

1 yıl önce bugün yaşama veda etmişti! Ebru Şallı'dan duygulandıran Pars Tan paylaşımı! - Resim : 1

Acılı anne Şallı Instagram hesabından oğlu bu sözlerle andı.

"Masumiyet zirvesi Poncigim 💙Gözlerine bi bakar mısınız lütfen koca bi dünya var orda💙1 yıl degil 100 bin yıl da gecse Poncik hep benimlesin! Çok sanslıyım senin bi gibi melegin annesi oldum ben 🙏🏻Bana gönderdigim tüm işaretllere, simgelere , pars yazısı gördügüm heryere ve o eşşiz herkesin unutamadıgı kokunu bana zaman zaman duyurdugun için sana tesekkur ediyorum ! Sen benimlesin Poncigim bu hep böyle olucak.. Seni limitsiz , sınırsız ve tarifsiz seviyorum 💙🧚‍♂️"

1 yıl önce bugün yaşama veda etmişti! Ebru Şallı'dan duygulandıran Pars Tan paylaşımı! - Resim : 2

Ardından Pars'ın bebeklik fotoğraflarını paylaşan Şallı, ardından oğlu ile arasında geçen bir konuşmanın da videosunu yayınladı.

Videoda Pars'ın "Benim güzel anneciğim, ben sen kristalden daha çok seviyorum. Sen benim sahip olduğum en değerli şeysin" dediği duyuluyor.

 

1 yıl önce bugün yaşama veda etmişti! Ebru Şallı'dan duygulandıran Pars Tan paylaşımı! - Resim : 5

Ebru Şallı, oğlunun uyurken çekilen fotoğrafına ise "Meleklerin uyuduğuna şahit oldum" notunu düştü.