Eski model 'erkeklerden vazgeçti', köpeğiyle evleniyor!

Hayatı boyunca 220 ilişki yaşadığını söyleyen eski model Elizabeth Hoad, mutluluğu köpeğiyle yakaladı. Hoad, başarısız ilişkilerini Golden Retriever cinsi köpeği Logan ile evlenerek geride bırakacak

Eski model 'erkeklerden vazgeçti', köpeğiyle evleniyor!

49 yaşındaki eski manken Elizabeth Hoad, hayatı boyunca 6 fark çöpçatanlık uygulaması kullandığını, 220 ilişki yaşadığını, iki kez nişanlandığını ancak bunların hepsinin hüsranla bittiğini söyledi.

The Sun gazetesine açıklama yapan Hoad, köpeği Logan ile evlilik kararının nedenini 'ilişki geçmişinin pek parlak olmaması'na bağladı.

Gençliğinde, İngiltere'de dergilerin 3. sayfasında yer alan ve 'Sayfa kızı' denilen modellerden olan Hoad, 1980'lerde dönemin popüler golf oyuncularından Steve Ballesteros ve ralli pilotu James Hunt ile de ilişki yaşadığı söyledi. Hoad, "Artık erkeklerden vazgeçtim" dedi.

- "Logan beni asla bırakmaz"

Eski model 'erkeklerden vazgeçti', köpeğiyle evleniyor! - Resim : 1

​Köpeği Logan'ın onu asla bırakmayacağını bildiğini söyleyen Hoad, "Bazılara bana çılgın diyebilir. Ama bu benim 'asla ayrılmayacağız' deme tarzım" dedi.

Hoad, Katolik kilisesinde bir papazı, altı yaşındaki Logan'la olan birliklerini kutsamaya ikna etmeyi umduğunu söyledi.

Logan ile evlilik töreninin ayrıntıları ise şöyle:

"20 kişinin katılacağı törende Logan'ın Husky cinsi arkadaşları Ajax ve Bear sağdıç olacak. Ben yüzük, Logan ise altın bir bileklik takacak. Sonra da "

- Örnekleri var

2009 yılında da İrlanda'da 35 yaşındaki Wilhelmina Callaghan isimli kadın, Yorkshire cinsi 'Henry' isimli köpeğiyle evlenmişti. Callaghan, ''Henry' ile bu sene 10. 'yıl dönümlerini' kutladı.