Bebeğinin yanında tecavüz etti

30 yaşındaki model ayrılmak istediği sevgilisi tarafından bebeğinin önünde tecavüze uğradı, 8'i boğazından olmak üzere 18 kez bıçaklandı. İşte korkunç olayın detayları...

Bebeğinin yanında tecavüz etti

30 yaşındaki Evgenia Znamenschikova, Andrey Ivanov ile hapisanede olduğu süreçte tanıştı. Çift, Ivanov hapisten çıkınca görüşmeye başladı. İlk zamanlar güzel bir ilişkileri olan çiftin hayatı bir süre sonra kabusa dönmeye başladı.

Aşırı kıskanç olan Andrey Ivanov, sürekli Evgenia Znamenschikova'yı kısıtlıyordu. Genç kadın bu duruma katlanamaz hale gelmişti. 2 yıl birlikte yaşayan çiftin bir de bebekleri oldu ancak hiçbir şey düzelmedi. Aksine daha kötüye gitmeye başladı. Ivanov, Evgenia'nın nefes almasına dahi izin vermiyordu.

Evgenia yaşadığı hayata dayanamayarak ayrılmak istediğini söyledi ancak bu en büyük hatası oldu. Bebeği yanındayken Evgenia'ya iki kez bıçak saplayan Ivanov daha sonra genç kadına tecavüz etti. Evgenia mahkemede yaşanan olayı gözyaşları içinde anlattı:

Üzerime saldırdığında bebeğimiz yanımızdaydı ve çığlıklar atıyordu. Bana tecavüz ederken bir yandan bıçaklıyordu. Cep telefonumu tuvalete attı ve bu yüzden ambulans dahi çağıramadım. Ellerim ve boynum kan içerisindeydi. Bacağımda da acıyı hissediyordum, ondan bıçağı almam gerekiyordu. Kendimi savunmaya çalıştım, bebeğimi gördüğüm an elinden bıçağı aldım. Beni bıraktı ve kaçtı. Cep telefonum olmadığı için çığlık atarak yardım istedim...

Hastaneye kaldırılan genç kadın tedavi sürecinin ardından yeniden ayağa kalkmayı başardı. Kısa süre içerisinde polis tarafından yakalanan sevgilisi Ivanov ifadesinde suçunu itiraf ederek pişman olduğunu söyledi.

Ivanov, tecavüz ve öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanacak.