Kıskançlıktan öldürdü!

Evine zorla girdiği 33 haftalık hamile eski sevgilisini 21 kez bıçaklayarak öldüren adamın yaptıkları kan dondurdu. Korkunç saldırıda doğmamış erkek bebek de hayatını kaybetti.

Kıskançlıktan öldürdü!

İngiltere Londra'da yaşanan olay kan dondurdu. Thornton Heath'teki evinin yatak odasında eski sevgilisinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadın ve karnında taşıdığı 33 haftalık oğlu hayatını kaybetti.

Detayları tüyler ürperten cinayette cani adamın tüm bıçak darbelerini kadının göğsüne doğru yaptığı ve 20 santim çapında bir açılma olduğu ifade edilirken, karnındaki 33 haftalık bebeğin de bu saldırı sırasında yaralandığı belirtildi.

Yapılan ilk müdahalenin ardından anne karnından alınarak hastaneye kaldırılan bebek 4 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Bebeğin aldığı darbelerin ardından oluşan beyin hasarı nedeniyle yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Detaylar kan dondurdu

Kelly-Mary Fauvrelle ile uzun süre birlikte olan Aaron McKenzie 2019 yılının başlarında ayrıldı. Kelly-Mary bir süre sonra başka biriyle birlikte olmaya başladı. O gece evde Kelly-Mary Fauvrelle ile birlikte kız kardeşi Melissa oğlu Mateo birlikte uyuyordu. Diğer odada ise Kelly'nin annesi vardı.

Kıskançlıktan öldürdü! - Resim : 2
Kelly-Mary Fauvrelle

Bahçede sürünerek alt kattaki yatak odasına yaklaşan Aaron McKenzie, pencereyi zorlayarak içeri girdi ve yatağında uyuyan Kelly'ye bıçakla saldırmaya başladı. Kelly'nin bir kaç kez çığlık attığını belirten Melissa, kardeşinin odasına girince korkunç gerçeğin farkında vardı.

İlk başta bebekle ilgili bir sorun olduğunu düşündüğünü ifade eden Melissa, yaklaşınca kız kardeşinin defalarca bıçaklanmış olduğunu anladığını söyledi. Çığlık atarak yardım istedi evdeki diğer üyeler hemen ambulansı aradı.

Riley'i kurtarmak için çabaladılar

Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Kelly'nin durumunun kritik olduğunu fark edip bebeği kurtarmaya çalıştı. Kısa süreli olarak hayata döndürülen Kelly'nin yaraları o kadar ağırdı ki, doktorlar bebeği sezaryen ile almaya karar verdi. Küçük bebek doktorların müdahalesi ile hayata tutundu ancak 4 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

Son rapor dehşetin boyutunu ortaya çıkardı!

Yapılan otopsi incelemelerinde Kelly'yi öldüren Aaron McKenzie'nin Kelly'nin doğmamış bebeğinin babası olduğu tespit edildi. Cani adam aynı anda hem eski sevgilisini hem de karnında taşıdığı doğmamış oğlunu öldürmüştü. Savcılık McKenzie'ye 'canice hislerle öldürme' suçlamasında bulundu.

29 Haziran 2019'da gerçekleşen vahşetin ardından mahkeme devam ediyor...