Eski Trabzon Vakıf müdüründen skandal cinsel ilişki teklifi !

Eski Trabzon Yomra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü S.D. hakkında, G.A. (38) adlı kadına cinsel ilişki teklifinde bulunduğu iddiasıyla dava açıldı. Eski müdürün G.A.'ya, "Beni mutlu edersen sana yardım ederim" dediği ortaya çıktı.

Eski Trabzon Vakıf müdüründen skandal cinsel ilişki teklifi !

Trabzon Yomra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı eski müdürü S.D. hakkında yardım isteyen G.A. (38) adlı kadına sarkıntılık suretiyle cinsel saldırıda ve tacizde bulunduğu suçlamasıyla dava açıldı. S.D.’nin şikayeti üzerine de kadın hakkında ‘hakaret ve şantaj’ iddiasından dava açıldı.

Cinsel içerikli fotoğraflar istemiş!

Yomra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvuran ve daha önce eşi tarafından bıçaklanarak yaralanan G.A. yardım talep etti. İddiaya göre vakıf müdürü S.D. kadından neresinden bıçaklandığın gösteren fotoğrafları WhatsApp üzerinden kendisine yollamasını istedi. Mahrem yerinden bıçaklandığını belirten kadın fotoğrafları göndermedi. İddiaya göre, kadın ile bir süre görüşen müdür, cinsel içerikli fotoğraflar istedi. G.A. kendisine yardım etmeyen S.D. ile makamında tartıştı. İkili birbirinden şikayetçi oldu. 

 "Beni mutlu edersen..."

Polise başvuran G.A., ifadesinde “Yardım talebinde bulundum. Kolumdaki izleri sordu. Hayat hikayemi anlattım. Kolumu okşamak istedi. Kolumu çektim. Eşimin beni bıçakladığı karnımı görmek istedi. Bana mesaj atarak, köfte yaptırıp evime gelmek istedi. Kabul etmeyince, dışarıda buluşmak istedi. Köftecide buluştuk. Kendisini mutlu etmem halinde yardım alabileceğimi söyledi. Bunun üzerine ben de talebini kabul etmedim ve şikayette bulundum” dedi.

"Bana tuzak kurup, şantaj yaptı"

Polise ifade veren S.D. ise iddiaları reddederek, “Bana raporunu gönderince sohbet etmeye başladık. Uzun zamandır köfte yemediğini söyledi. Ben de ‘Yaptırıp eve getireyim’ dedim. ‘Ev olmaz’ deyince dışarıda buluştuk. Bana tuzak kurdu. Şantajda bulundu. Şikayetçiyim” savunması yaptı.

 Dava açıldı

S.D. hakkında Trabzon 2’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde ‘sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı ve cinsel taciz’, G.A. hakkında ise ‘hakaret ve şantaj’ iddiasıyla dava açıldı.