Kerem Kamışlı’yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında flaş karar!

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin'le ayrıldıktan sonra onunla aynı masada oturan Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kerem Kamışlı’yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında flaş karar!

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin'le ayrıldıktan sonra onunla aynı masada oturan Kerem Kamışlı'yı denize attığı için 34 yıl hapsi istenen Yiğit Marcus Aral'ın yargılanmasına başlandı.

Duruşmaya müşteki Kerem Kamışlı ve sanık Yiğit Marcus Aral katılmazken olayın geçtiği mekanda çalışan tanıklar olay gününü anlattı. Duruşma sonu mahkeme sanık Aral hakkında yakalama kararı çıkartılmasına karar vererek davayı erteledi.

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin'den ayrıldıktan sonra kıskançlık krizine giren ve eski sevgilisinin Sabancılar'ın torunu Kerem Kamışlı'yla yemek yediği mekanda dehşeti yaşatan Yiğit Marcus Aral'ın başı fena halde derde girmişti.

Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Yiğit Marcus Aral hakkında 'Olası kastla öldürmeye teşebbüs', 'Tehdit', 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' ve 'Hakaret' suçlarından 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Kerem Kamışlı’yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında flaş karar! - Resim : 2

Koronavirüs testi pozitif çıkmış

İstanbul Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk celsesi bugün görüldü. Duruşmaya müşteki Kerem Kamışlı Kocaeli'de olduğundan, sanık Yiğit Marcus Aral ise covid testi pozitif çıktığı ve yurt dışında olduğu için katılamazken, taraf avukatları mahkeme salonunda hazır bulundu.

Yiğit Marcus Aral'a mahkemeden yakalama kararı

Duruşma sonu mahkeme, sanık Yiğit Marcus Aral'ın savunma vermekten kaçtığının anlaşıldığını belirterek sanık hakkında yakalama emri çıkarılmasına ve Şevval Şahin'in tanık olarak dinlenmesi için kolluğa müzekkere yazılmasına karar vererek davayı erteledi.

Kerem Kamışlı’yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında flaş karar! - Resim : 4