Eskişehir, Ankara, Afyon, Konya, Isparta, Kütahya... Uzman isim 'dikkat' diyerek bu bölgeleri özel olarak uyardı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, özellikle araç sahiplerini bezdiren çamur yağışlarıyla ilgili yeni bir uyarıda bulundu. Ökten, Ankara çevresindeki illerimiz Eskişehir, Ankara, Afyon, Konya, Isparta ve Kütahya'da yarın çamur yağışı görülebileceğini dile getirdi.

Eskişehir, Ankara, Afyon, Konya, Isparta, Kütahya... Uzman isim 'dikkat' diyerek bu bölgeleri özel olarak uyardı

Çamur yağışları ülkemizde zaman zaman kendisini gösteren yağışlar arasında yer alıyor. Fakat bu yağışlar camların kirlenmesi ve araç camlarının tozla kaplanması nedeniyle hem vatandaşlar hem de araç sahipleri tarafından pek istenmiyor. 

YARIN İÇİN UYARIDA BULUNDU

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de sosyal medya hesabından çamur yağışı hakkında yeni bir uyarıda bulundu. Ökten, Ankara çevresindeki illerimiz Eskişehir, Ankara, Afyon, Konya, Isparta ve Kütahya'da yarın çamur yağışı görülebileceğini dile getirdi. 

Kerem Ökten'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şu şekilde: "Yarın Eskişehir, Ankara tarafında çamur yağışı görülebilir..." 

Eskişehir, Ankara, Afyon, Konya, Isparta, Kütahya... Uzman isim 'dikkat' diyerek bu bölgeleri özel olarak uyardı - Resim : 1