Diziden ayrılıyor mu? EDHO'nun İlyas Çakırbeyli'si Ozan Akbaba gerçeği açıkladı!

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizinin İlyas’ı Ozan Akbaba, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinden ayrılacağı iddialarına yanıt verdi.

Diziden ayrılıyor mu? EDHO'nun İlyas Çakırbeyli'si Ozan Akbaba gerçeği açıkladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin İlyas’ı Ozan Akbaba, yaz başında sete çıktığı ‘Anka’ filminin kutlama yemeğini ekip arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy’de bir mekanda yaptı.

EDHO’dan rol arkadaşı Edip Çelik’in açtığı restoranda yapılan kutlama yemeğinde filmi ile ilgili konuşan Ozan Akbaba, “Aksiyonu bol bir film geliyor” diyerek, iddiasını ortaya koldu.

Ünlü oyuncu, “Türkiye’nin ilk hız ve aksiyon filmi olacak. Bu yüzden işin ciddiyetinin farkındayız. Yurt dışında ekip ve ekipman desteği de aldık” açıklamasını yaptı.

Ozan Akbaba EDHO’dan ayırılıyor mu?

Altı sezondur ekranlarda olan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yedinci sezon tanıtımında da boy gösteren Ozan Akbaba, dizinin hayranlarının merakla beklediği detaylara da değindi.

Yapımdan ayrılacağına dair çıkan dedikodular hakkında ünlü oyuncu, “Çıkan her habere itibar etmeyin" dedi.

Ozan Akbaba, "Biz de merakla bekliyoruz. Bakalım neler olacak? Her sezon olduğu gibi senaristlerimizin en iyisini yazacaklarına eminim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global