EDHO yayın tarihi belli oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 5. sezonu 1 Ekim Salı günü saat 20.00'de seyirciyle buluşacak. Dizinin yeni sezonuna Burak Sergen, Naz Elmas ve Selda Alkor dahil oldu.

EDHO yayın tarihi belli oldu

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, ilk 4 sezonunda büyük başarı elde edince 5. sezon merakla bekleniyordu. ATV iç yapımlara devredilen dizi, 1 Ekim'de ilk bölümü ile seyirciyle buluşacak.

EDHO yayın tarihi belli oldu - Resim : 1
Naz Elmas, Selda Alkor, Burak Sergen

Bu sezon kadrosunu daha da güçlendiren diziye Burak Sergen, Naz Elmas ve usta oyuncu Selda Alkor dahil oldu. Burak Sergen'in canlandıracağı karakterin 4 oğluyla birlikte diziye katılacağı açıklandı. Dizide Feyyaz Meftun rolünü canlandıracak olan Sergen'in oğullarını Ercan Reşat Demir, Kutay Sungar, Ufuk Tevge ve Erdem Şanlı canlandıracak.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda ATV ekranlarında olacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 4. sezon finalinde neler yaşandı?

Hızır ölümün eşiğinde! Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır. Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

EDHO yayın tarihi belli oldu - Resim : 2
(Soldan sağa) Ercan Reşat Demir, Kutay Sungar, Ufuk Tevge ve Erdem Şanlı 

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir. Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.

Yapımcıdan alındı

Salı günlerinin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz beklenmedik bir karara imza attı. EDHO'nun son bölümünde dizinin ünlü yönetmeni Raci Şaşmaz'ın adının yer almaması dikkat çekti. Finansal sorunlar nedeniyle ATV Şaşmaz'la yollarını ayırdı. Kanal yönetimi, dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz'dan alıp ATV İç Yapımlar'a devretti.