EDHO ile bomba bir iddia daha! Yeni kanalı belli oldu mu?

Yeni sezonuyla ekranlara gelecek olan ancak kanal yönetimi ve dizi ekibi arasındaki restleşme sonrası büyük bir krizin yaşandığı sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

EDHO ile bomba bir iddia daha! Yeni kanalı belli oldu mu?

Geçtiğimi günlerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile büyük bir kriz yaşanmış, yaşanan bu olay hem dizi tarihine geçmiş hem de dizi hayranlarını üzmüştü.

Herkes EDHO’nun 7. sezona bomba gibi bir giriş yaparak reytingleri alt üst etmesini beklerken, dizi saatinde bir film yayınlanması ortalığı yıktı.

EDHO dizi ekibi ATV yönetiminin sözleşme için verdiği sözü tutmaması üzerine dizi ekibi resti çekti ve yeni yayınlanacak sezonun ilk bölüm kasetini diziye göndermedi.

EDHO ile bomba bir iddia daha! Yeni kanalı belli oldu mu? - Resim : 1

Yeni bölümü yayınlanmayan dizinin yerine Baba Parası adlı film yayınlandı.

Dizi kulislerinde herkes ATV yönetiminin sözünü yerine getirerek dizinin tekrar yayınlanacağını düşünürken bomba bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre dizinin yeni kanal olarak Star TV’ de yayınlanacağı öne sürüldü. Ortaya atılan iddia henüz netleşmiş değil. EDHO’nun yapımcılarından da Star TV’den de herhangi bir açıklama yapılmış değil.

EDHO ile bomba bir iddia daha! Yeni kanalı belli oldu mu? - Resim : 2

Krizin nedeni zam mı?

Diğer bir iddia ise kanal ile dizi yapımcısı arasındaki restleşmenin zamdan kaynaklandığı olduğu ileri sürüldü.

BVB Yapım şirketi yeni ve eski oyuncular için zam talebinde bulundu. Kanal yönetimi tamam demesine rağmen sözleşme imzalanmayınca yağım şirketi yeni bölümü teslim etmedi.

EDHO ile bomba bir iddia daha! Yeni kanalı belli oldu mu? - Resim : 3