Esra Balamir'in zor günleri

Nisan ayının ilk gününde arkadaşının korona virüs testi sonucunun pozitif çıkmasının ardından kendisine de test yapıldığını açıklayan Esra Balamir, ilerleyen günlerde kendisinin de pozitif olduğunu duyurmuştu.

Esra Balamir'in zor günleri

Esra Balamir, arkadaşından kaptığı korona virüs nedeniyle geçirdiği zor günlerde sık sık sosyal medya aracılığıyla takipçilerine ve hayranlarına bilgi verdi. İlk test sonucu pozitif çıkan Esra Balamir, korona virüs tedavisi görmeye başladı.

3 Nisan'daki testin ardından bu kez 16 Nisan'da yeni test sonuçlarını alan ünlü sunucu yine pozitif çıktı. Tedavi süreci devam eden Balamir, bugün gelen sonuç ile rahat bir nefes aldı. Test sonucu negatif çıkan Balamir, haberi sosyal medyadan verdi.

44 yaşındaki Esra Balamir, "Çok şükür sonunda negatif oldu sonuç. Bu süreçte bana dua eden merak eden herkesten Allah razı olsun" dedi.

Hastalık sürecinde yaşadıklarını anlatan Esra Balamir, "Aslında kendimi grip zannettim, gripteki bulgular vardı. İki, üç gün öyle dolaştım arkadaşımın daha çok ateşi çıktı bana göre. İlaçlarımız geldi. Ateşim çıktı ama hiç öksürmedim. Sadece ateşim ve burun tıkanıklığı vardı arada da baş ağrısı" diye konuşmuştu.

Esra Balamir'in zor günleri - Resim : 3Esra Balamir kimdir?

Esra Balamir, 7 Eylül 1975 tarihinde Adana‘da doğmuştur. Esas adı Esra Balamaz’dır. Rana Balamaz adında bir ablası vardır. Annesinin adı Nalan Özılgaz’dır. Babası uyuşturucu batağına saplandıktan sonra annesi, babasının öz yeğeniyle Avustralya‘ya kaçtı. Esra Balamir, 1998 yılında oyuncu Yalçın Dümer ile evlendi. Galatasaray Adası’nda gerçekleştirilen nikâhını Recep Tayyip Erdoğan kıymıştı. 1999 yılında boşandı.

Babası Alaattin Balamaz 2004 yılında 64 yaşında iken Adana Kürkçüler Cezaevi’nde kesinleşmiş 5 ay hapis cezasını çekerken, merdivenlerden ayağının kayıp düşmesi sonucu öldü.

Esra Balamir tv de sabah programını sunarken olaylı bir şekilde yerini Harika Avcı‘ya kaptırmıştı. Ayrıca Esra Balamir, 2004 yılında “Ünlüler Çiftliği”, 2016 yılında ''İşte Benim Stilim Ünlüler'' yarışmasına katıldı. Uzun bir aradan sonra 'Söke Söke' adlı iki şarkılık single çalışmasıyla yeniden müzik piyasasına dönüş yapmıştır. 'Söke Söke'nin süpervizörlüğünü ise Balamir'in yakın arkadaşı olan ünlü şarkıcı Demet Akalın üstlenmiştir. Çalışmaya adını veren 'Söke Söke'ye klip de çekilmiştir. 1960'lı yılların anlatıldığı klipte; Demet Akalın da rol almıştır.

Esra Balamir'in oynadığı diziler

2003 – Hayat Bilgisi (TV Dizisi)

1998 – Şafak Vakti (TV Dizisi)

1998 – Sırılsıklam (TV Dizisi)

1997 – Böyle mi Olacaktı (TV Dizisi)

1993 – Bizim Takım (TV Dizisi)

Esra Balamir katıldığı yarışmalar

Ünlülerin Çiftliği

İşte Benim Stilim

Esra Balamir'in zor günleri - Resim : 4

Diskografi

2016 - Söke Söke (single)

2010 - Rüyalar Gördüm

2007 - Masalcı

2005 - Bal Gibi