Esra Dermancıoğlu: Sette beni birinin dövemeyeceğini nereden bilebilirim?

“Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin Behice’si Esra Dermancıoğlu, senarist Ece Yörenç’le bir butik çıkışı “Magazin Hattı” kamerasına takıldı.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, son dönemde sosyal medyadan yayınladığı dans videoları büyük ilgi görüyor. Esra Dermancıoğlu’nun “Fatmagül’ün suçu ne?” dizisinden beri yakın dost olduğu Beren Saat’le yaptığı düet de çok konuşulmuştu. Dermancıoğlu “Bir Zamanlar Çukurova” dizisine yeni sezonda da devam edeceğini belirtti.

Ünlü oyuncuya Fikret Kuşkan’ın Zalim İstanbul dizisinin çekimlerine korona virüs riski nedeniyle devam etmediği hatırlatıldı ve “Sizin bu konuyla ilgili korkunuz var mı?” diye soruldu. Esra Dermancıoğlu aşk hayatı hakkında esprili açıklamalar yaptı.

Dermancıoğlu son dönemde peş peşe Sermiyan Midyat, Ozan Güven ve müzisyen Özer Arkun’un sevgililerini darp ettikleri iddiasıyla mahkemelik olmalarını değerlendirdi.

Senaristler birliği şiddet olayının ardından Ozan Güven’in rol alacağı herhangi bir projeyi yazmayacaklarını açıklamıştı. Esra Dermancıoğlu şiddet nedeniyle yargılanan bir oyuncuyla beraber kamera karşısına geçip geçmeyeceği sorusuna da yanıt verdi.