Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Esra Erol fuhuş çetesini çökertti

Esra Erol, bir gizemi daha gün yüzüne çıkardı. Erol, Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep Şenel'in evinde bulunduğu fuhuş çetesini çökertti.

Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Esra Erol fuhuş çetesini çökertti

Peki Zeynep Şenel olayında neler oldu?

Zeynep'in annesi Gürcünaz, 19 yaşındaki kızı Zeynep evden üç kez kaçınca çareyi Esra Erol'da aradı. Zeynep ilk olarak sokakta tanıştığı bir gençle 14 yaşındayken; 18 yaşındayken de 15 yaşında komşu oğluyla kaçıp onunla imam nikahı kıydı. 4 ay sonra eve yine dönüyor ama bu sefer yine kaçtı. Tamı tamına bunca kısa ömrüne Zeynep, üç evden kaçma hikâyesi sığdırdı. 

Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Esra Erol fuhuş çetesini çökertti - Resim : 1

Zeynep'in annesi babası da kızlarını bulmak için kapı kapı dolaştı ve en son çareyi Esra Erol'un kapısında buldu. Esra Erol da Zeynep'i bulup, canlı yayına çıkardı. Canlı yayında olaylar çözülmeye çalışılırken bir anda bomba bir gerçek daha ortaya çıktı.

Evden sürekli olarak kaçan 19 yaşındaki Zeynep, Esenyurt'ta Aysel adlı bir kadının kendisini eve götürdüğünü açıklıyor. Evin birçok kez fuhuş yüzünden ihbar edildiği ortaya çıkınca da peş peşe itiraflar geldi. Zeynep'ten. Aynı evde yedi kişi yaşadıklarını, Aysel'le haftalık 700 liraya anlaştığını stüdyoda itiraf edince yer yerinden oynadı.

Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Esra Erol fuhuş çetesini çökertti - Resim : 3

Hatta Zeynep, bütün bu itirafların üzerine her şeyi planladıklarını ve söyleyecekleri yalanları da planlayarak söylediklerini itiraf etti. Aysel de "Battı balık yan gider" hesabı o da gerçekleri teker teker söylemeye başladı. "Zeynep'i bana Halil getirdi. Para kazanmak istediğini söyledi, haftalık 700 lira alırım dedi" diyerek bir itiraf da Aysel'den geldi.

Aysel'in itirafı sonucu Zeynep bir bomba daha patlattı ve ortalık karıştı. Zeynep, kadın ticareti yapan çetenin patronlarının Aysel ve İsmail olduğunu söyledi ama Aysel bu suçlamaya kabul etmedi.

Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Esra Erol fuhuş çetesini çökertti - Resim : 5

Bütün bu karışıklığın arasında canlı yayında yapılan itiraflarda, bütün söylenenler ihbar kabul etti. Polis, Aysel Güngör ve İsmail Güngör çiftinin ifadelerini almak için polis merkezine götürdü. 

 Tutuklandılar

Aysel Güngör'ün ve İsmail Güngör'ün fuhuşa teşvik, fuhuşa aracılık etmek ve yer temin etmek suçarından tutuklandığını Esra Erol programında açıkladı. Bütün bu olayların müteakibinde Aysel ve İsmail Göngör ile ilgili 3 ayrı adrese de baskın düzenleniyor. Ve bir kişi daha göz altına alındı.

Böylelikle fuhuş çetesi çökertildi. Fakat diğer bir yandan programda bir gerçek daha gün yüzüne çıkarıldı. İsmail ve Aysel'in sözde, evinde çocuklarına bakıcılık yaptığını söyleyen Özbek vatandaşı Melek, bir yıl önce doğum yaptığı ve bu bebeğin çalındığını iddia etti.

Ve Esra Erol gazını alamıyor, bu çalınan bebeğin de bulunduğu haberini verdi. Melek, " Doğum yaptıktan sonra Yeşim Sezer isimli şahıs bebeğimi bir akrabasına verdi. Bir daha çocuğumu hiç göremedim. Yeşim Sezer bana para karşılığı fuhuş yaptırıyordu" diyerek şikâyette bulundu ve olay sonrası dört kişi göz altına alındı.