69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle 3,5 milyon lira dolandırıldı

Esra Erol’a katılan 69 yaşındaki emekli mali müşavir Hatice Hanım, kendisinden 35 yaş küçük Mehmet Aydın tarafından evlenme vaadiyle kandırıldıktan sonra 3,5 milyon lira dolandırıldı.

69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle 3,5 milyon lira dolandırıldı

Esra Erol’a katılan 69 yaşında emekli yeminli mali müşavir olan bilirkişilik üzerine uzmanlık yapan ve bunun yanı sıra dolandırıcılık üzerine raporlar yazan kadının başına gelenler herkesi şoke etti. Her şey kendisinden 35 yaş küçük Mehmet Aydın ile sosyal medyadan tanışmasıyla başladı. Sonrası ise şoke etti.

Her şey kendisinden 35 yaş küçük Mehmet Aydın ile sosyal medyadan tanışmasıyla başladı. Tam 7 kez buluştuktan sonra yaşadıkları ise film gibi!

Sosyal medya üzerinden adı Mehmet olan birisiyle tanıştığını söyleyen emeli yeminli mali müşavir Hatice Hanım, 7 kez buluştuğu ve kendisini evlilik vaadiyle kandıran adama güvendi. Kendisini Mehmet Aydın aile fotoğrafı diye gösterdiği kareye kendisini montajladığını dile getirdi.

 

69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle 3,5 milyon lira dolandırıldı - Resim : 2

Fetö yalanı Söyleyip ailesinin yurtdışında olduğunu ifade etti

Kendisini 3,5 milyon lira (3,5 trilyon) dolandıran Mehmet’in ilk olarak adının Mehmet Mehmet olduğunu söyleyen Hatice Hanım, kendisini Mehmet Aydın Nakıboğlu olarak tanıtan kişinin aslında FETÖ ile ilgili yalan söyleyip ailesinin yurtdışında olduğunu dile getirdi.

Aile holdinginde çalışan aile üyesi olarak tanıtan Mehmet Aydın’ın pırlanta, altın işleri ile uğraştıklarını, 52 yaşında olduğunu dile getirdi. ‘Bana aile resimlerini gönderdi meğerse resimlere montajlamış kendini“ dedi.

 

69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle 3,5 milyon lira dolandırıldı - Resim : 4

Gerçek çok başka çıktı

Hatice Hanım, Mehmet Aydın’ın genç göründüğünü söyleyince bir trafik kazası geçirdiğini bu kazada eşini kaybettiğini, yüzünün kazada dağıldığını ve plastik cerrahların birçok kez ameliyatıyla düzeldiği yalanını söyledi. Ancak gerçek çok başka çıktı

Mehmet Aydın’ın gerçekte 32 yaşında olduğunu öğrendi

Hatice Hanım, 52 yaşında sandığı Mehmet Aydın’ın gerçekte 32 yaşında olduğunu öğrenince şaşkına döndü. 

"Şüphelenmeye başlayınca da evlenme vaadiyle kandırıyor” 

Bunun içinde Hatice Hanım’dan para istiyor. Bu süre zarfında da Hatice Hanım’dan sürekli para almaya devam ediyor. Hatice Hanım şüphelenmeye başlayınca da evlenme vaadiyle kandırıyor” sözlerini dile getirdi.

69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle 3,5 milyon lira dolandırıldı - Resim : 6Hatice Hanım, benden para istediğinde Mehmet Aydın adına göndermemi istedi. Bana söylediği ismin babasının eski elemanı olduğunu söyledi. Ben aslında aynı kişiye para göndermişim!” ifadelerine yer verdi. Daha sonra kendisini dolandıran kişiden şüphe duymaya başladığını söyleyen Hatice Hanım, Mehmet’in kendisine evlenme vaadinde bulunduğunu ifade etti.

Sekreter rolü yapan bir kadının kendisini aradığı söyledi

Hatice Hanım, Mehmet Aydın’ın sürekli noterden işlemler için randevu aldığını ancak gelmediğini bu arada sekreter rolü yapan bir kadının kendisini aradığını da dile getirdi.

69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle 3,5 milyon lira dolandırıldı - Resim : 7

Hatice Hanım, “Sözde vekaleti olan sektere telefonda 5002 bin lira benden para istiyor. Daha sonra öğrendim ki beni arayan sekreterin numarasının Mehmet Aydın’a ait olduğunu öğrendim" dedi.

“Beni bir numara aradı ve aslında Mehmet Aydın diye birisi yok dedi"

Hatice hanım verdiği paraların ardından sekreter olarak konuştuğu kişiden aldığı telefonla yıkıldı. Hatice hanım “Beni bir numara aradı ve dedi ki aslında Mehmet Aydın diye birisi yok. O sadece erkek kardeşim adına çıkardığı sahte kimlikle” dedi.

“Bana güven kızım dedi” 

Kendisine dolandıran Mehmet’in babası olarak birinin aradığını söyleyen Hatice Hanım şüphelenmeye başlayınca, “Beni babasıyım diye birisi aradı. Bana güven kızım dedi” sözlerini dile getirdi.

69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle 3,5 milyon lira dolandırıldı - Resim : 9

Daha sonra Mehmet’le evlenme kararı aldığını söyleyen Hatice Hanım, duygusal bir anına denk geldiğini ve nikahsızken bir çocuğu olmuş ve sonradan 3 çocuğu olduğunu 27 yaşında eşinin olduğunu öğrendiğini söyledi. Kendisini dolandıran kişiyle yedi kere görüştüğünü söyleyen Hatice Hanım, olayları fark ettiğinde Mehmet’in Gaziantep’te yaşayıp yaşamadığına dair bilgi almak istediğini söyledi.

Daha sonra canlı yayına bağlanan Mehmet Bey, “Ben daha önce kuyumculuk yapıyordum. Ben ona elden para verdim. Beni 10 yıldır tanıyor ve ben ona borç verdim” sözlerini kullandı. Hatice Hanım ise Mehmet Bey'i 2019 yılında tanıdığını söyledi.