Esra Erol'da 9 kadın ile mesajlaşmaları ortaya çıkan adama, ünlü Şef'ten ilginç çıkış: "Parti kur oy verelim"

Esra Erol'da programında Mümin adlı adam, sözde dini grup kurup 9 kadını yanına çekti. 9 kadınla mesajlaşmaları ortaya çıkan Mümin isimli adama ünlü Şef Arda Türkmen'den ilginç bir çıkış geldi.

Esra Erol'da 9 kadın ile mesajlaşmaları ortaya çıkan adama, ünlü Şef'ten ilginç çıkış: "Parti kur oy verelim"

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yine herkesin ağzını açık bırakan diyaloglar yaşandı. Eşi Sevim'in, Mümin Resul'a kaçtığını iddia eden Ali Bey programa başvurarak yardım istedi.  Mümin isimli adasm programa gelince işin rengi iyice değişti. 9 kadınla mesajları ortaya çıkan Mümin'e , ünlü ŞefArda Türkmen, yorumda bulundu. 

Sözde din grubu ile 9 kadını ağına düşürmüş

Esra Erol'da programında yine bomba olaylar yaşandı. Eşi Sevim'in Mümin Resul'a kaçtığını iddia eden Ali Bey programa katılınca ortaya bomba detaylar çıktı. Mümin'in kurduğu bir sözde din grubunda kadınların olduğu belirtilirken Sevim'in de aralarında bulunduğu bu kadınların Mümin'e "Aşkım" şeklinde mesajlar attığı ifade edildi.

9 kadın 1 Mümin! "'Aşkım' mesajları atarlardı"

Esra Erol ise duydukları karşısında “9 kadın 1 Mümin. Öyle bir şey ki bir gruba giriyorsun bir şeyler öğrenmek için, grubun içerisinde adının dışında her şey var” yorumunu yaptı.

Arda Türkmen: "Parti kur oy verelim"

Sosyal medyayı da sallayan Mümin'i yeni baba olan ve Melodi Elbirliler ile evli olan şef Arda Türkmen de izledi. Türkmen, Esra Erol'da da yer alan "Karım gibi ben de 5 yıldır lohusa sendromu yaşıyorum" sözlerini duyunca "Parti kur oy verelim Mümin Resul" diyerek evdeki lohusalık durumlarına bir gönderme yaptı.

Esra Erol'da 9 kadın ile mesajlaşmaları ortaya çıkan adama, ünlü Şef'ten ilginç çıkış: "Parti kur oy verelim" - Resim : 1