Esra Erol'da Ali dede damgası! 88 yaşındaki Ali dede, 32 yaşındaki eşinin eski kocası ile aynı evde yaşamış!

Esra Erol'un son bölümüne damga vuran 88 yaşındaki Ali Dede, 32 yaşındaki eşinin çocukları ve eski kocası ile aynı evde gül gibi yaşarken birden işlerin tersine gitmeye başladığını anlattı.

Esra Erol'da Ali dede damgası! 88 yaşındaki Ali dede, 32 yaşındaki eşinin eski kocası ile aynı evde yaşamış!

Esra Erol'da canlı yayınına katılan 88 yaşındaki Ali Dede'nin anlattıkları gündem oldu. 32 yaşındaki Zeynep Hanım ile evlendiğini söyleyen Ali Dede, Zeynep Hanım, eski eşi Hasan Hamit Bozyılan ve 2 çocuğu ile kendi evlerinde gül gibi yaşadıklarını anlattı. Bu aileyi sevdiğini, evin içerisinde çok mutlu olduğunu dile getiren Ali Amca, 20 Mayıs'tan sonra her şeyin değiştiğini ifade etti.

ATV'nin çok izlenen programı Esra Erol'da,  kendisinden 56 yaş küçük Zeynep Hanım'la evlenen Ali Dede'nin hikayesi konu edildi. Yaşlı adamın canlı yayında anlattıkları stüdyodakileri şoke etti.

Ali Dede, eşinin eski kocası ile aynı evi paylaşmış

32 yaşındaki Zeynep Hanım ile evlendiğini söyleyen Ali Rıza Dede, 7 ay Zeynep Hanım, eski eşi Hasan Hamit Bozyılan, 2 çocuğu ile kendi evlerinde gül gibi yaşadıklarını, yemek yaptıklarını, Zeynep Hanım'ın kendisi ile aynı katta diğer odada kaldığını, eşinin eski eşinin alt katta kaldığını söyledi.

Ali Rıza Dede, bu aileyi sevmiş olduğunu, benim torunum da kızım da oğlum da sizsiniz dediğini, evin içerisinde çok mutlu olduğunu, çok inandığını, 20 Mayıs'a kadar her şeyin iyi olduğunu dile getirdi.

"Ben ölene kadar bakacaklardı, ev verdim, altın aldım"

"Benim torunumda sizsiniz çocuğumda sizsiniz dedim. Beni çok inandırdılar. Her şeyimi vermek istedim onlara. Evimi Zeynep'e bıraktım. Protokol imzaladık. Ölene kadar bana bakacağını söyledi. Öldükten sonra ev kendisinin olacak. Evi verdikten sonra bana çok güzel davrandılar.

Sonra kendisine altın aldım. Çok memnun oldu, sevindi. Ben de sevinmelerini istedim. Çünkü ben ölene kadar bana bakacaklardı. Anlaşmamızda, konuşmamızda öyleydi.

Sonra nikâh işi çıktı. Metin Toktaş var orada şahit, kocası, kendi ve ben… Dördümüz karar verdik. Sonradan annesine de haber vermiş. Metin de belediye memuru. Bazen bize de yardımcı oluyor. Yoksa bu nikah olmazdı. Ben 90 yaşında adamım o 32 yaşında... Kaynak: mynet