Canlı yayında gözaltına alındı, bir genç kızın hayatı kurtuldu

Esra Erol’un sunduğu programda genç bir kızın hayatı kurtuldu. Kızını para karşılığı sattığı iddia edilen baba Nail Kurt canlı yayında gözaltına alındı.

Canlı yayında gözaltına alındı, bir genç kızın hayatı kurtuldu

Esra Erol’un sunduğu programa başvuruda bulunan 65 yaşındaki Nail Kurt, yüzde 50 engelli olan 23 yaşındaki kızının kaçırıldığını iddia etti.

65 yaşındaki Nail Kurt 2015 yılında açtığı mahkeme ile kızı Ceylan’ın kısıtlanması talebinde bulunarak vasisi oldu. Nail Kurt canlı yayına çıktığı ilk gün ihbarlar değerlendirildi.

Sayısız telefon yağdı

Bugün çıktığı canlı yayında ise programa sayısız telefon geldi. İzmir’in Kemalpaşa ilçesi, Manisa’nın Turgutlu ilçesi ve Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinden sayısız ihbar alındı.

Yayına bağlanan kişiler, Nail Kurt’un yüzde 50 engelli olan kızı Ceylan'ı yıllardır yaşlı erkeklerle tanıştırdığını ve onlarla birlikte olmaya zorladığını iddia ettiler.

Canlı yayında itiraf geldi

65 yaşındaki Hulusi Boncuk isimli şahıs, kızı yaşında olan Ceylan ile bir dönem birlikte olduğunu ve bunun karşılığında baba Nail Kurt’a 10 bin lira para verdiğini itiraf etti.

Esra Erol’da programını ihbar kabul eden emniyet yetkilileri hemen harekete geçerek, baba Nail Kurt’u kızını para karşılığı sattığı iddiasıyla canlı yayında gözaltına aldı. Gergin anların yaşandığı stüdyoda babanın gözaltına alınmasıyla beraber stüdyoda bulunan yüzlerce seyirci Esra Erol’u ayakta alkışladı.