Esra Erol'da TikTok 47 yıllık evliliğin sonu oldu! "Fenomenim ve karımı istemiyorum"

64 yaşındaki Songül Döner, eşi Muzaffer Döner’in evi terk ettiğini ve kendinden 20 yaş küçük biriyle birlikte yaşadığını söyleyerek Esra Erol'a başvurdu. Canlı yayına bağlanan TikTok fenomeni yaşlı adamın söyledikleri karşısında herkes şoke oldu.

Esra Erol'da TikTok 47 yıllık evliliğin sonu oldu! "Fenomenim ve karımı istemiyorum"

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında ilginç anlar yaşandı.Songül Döner isimli bir kadın, eşinin evi terk ettiğini ve kendisinden 20 yaş küçük biriyle yaşadığını söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi. Esra Erol'da programına canlı olarak bağlanan TikTok fenomeni yaşlı adam söyledikleri ile herkesi şaşırttı. 

Esra Erol'da TikTok 47 yıllık evliliğin sonu oldu! "Fenomenim ve karımı istemiyorum" - Resim : 1

"Ben ona ömrümü verdim"

Programa başvuran Songül Döner, eşinin sosyal medya fenomeni olduğunu belirterek, "47 yıllık evliyiz. Ben ona ömrümü verdim. Çocuklarımız ve torunlarımız var” diye konuştu.

Esra Erol'da TikTok 47 yıllık evliliğin sonu oldu! "Fenomenim ve karımı istemiyorum" - Resim : 2

"Çok yakışıklıyım, karımı istemiyorum"

Songül Döner'in anlattıkları üzerine Esra Erol, fenomen Muzaffer Döner'in yanına muhabir yolladı. Muzaffer Döner'in söyledikleri karşısında ise herkes hayrete düştü. Yaşlı adam, 3-4 bin takipçisi olduğunu, TikTok fenomeni olduğunu da dile getirdi ve "Ben çok yakışıklıyım, karımı istemiyorum" diye konuştu.

Esra Erol'da TikTok 47 yıllık evliliğin sonu oldu! "Fenomenim ve karımı istemiyorum" - Resim : 3

Canlı yayında oynamaya başladı

Herkesi şoke eden Muzaffer Döner, ayrıca "Kocanı fenomen yaptığın için, çatlayacaksın, patlayacaksın" diyerek canlı yayında oyun oynamaya başladı.