Esra Erol'da anne-kız birbirine girdi! "Kaç kişiyle birlikte oldun?" sözleri ortalığı karıştırdı

Hasta eşini ve çocuklarını bırakıp 1 milyon TL'yi alarak kayıplara karışan kadını, kızı Esra Erol'da programında aradı. Anne-kız canlı yayında bir araya gelince sesler yükseldi. Kızının annesine sorduğu "Kaç kişiyle birlikte oldun?" sözleri ortalığı karıştırdı

Esra Erol'da anne-kız birbirine girdi! "Kaç kişiyle birlikte oldun?" sözleri ortalığı karıştırdı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında ağızları açık bırakan dakikalar yaşandı. Hasta kocasını ve çocuklarını bırakan kadın, evini arabasını satıp 1 milyon TL ile kayıplara karıştı. Annesini aramak isteyen genç kız Esra Erol'a başvurdu. Annesiyle aylar sonra canlı yayında yüzleşen genç kız öfkeden adeta deliye döndü.

Anne kız birbirine girecekti

İrem adlı genç kız, annesinin aylar önce yüklü miktarda parayla ortadan kaybolduğunu anlattı. Anne bulundu ve Esra Erol'da programına katıldı. Ancak beklendiği gibi özlem dolu bir buluşma olmadı. Aksine canlı yayındaki buluşmada çok gergin anlar yaşandı.

Esra Erol'da anne-kız birbirine girdi! "Kaç kişiyle birlikte oldun?" sözleri ortalığı karıştırdı - Resim : 1

Genç kızı Esra Erol tuttu

Stüdyoda anne-kızın birbirinin üstüne yürüdüğü anlar da programa damgasını vurdu. Genç kızın öfkesi yüzünden okunurken anne de kızının üstüne "Gel hadi gel" diyerek yürüdü. Araya güvenlik ekipleri girerken Esra Erol, İrem'i yanına alarak yatıştırmaya çalıştı.

Esra Erol'da anne-kız birbirine girdi! "Kaç kişiyle birlikte oldun?" sözleri ortalığı karıştırdı - Resim : 2

"Kaç tane insanla birlikte oldun?"

Anne Doğan, yasak ilişki iddiasını kabul etmedi. Annesini "Sen tek başına yaşayacak insan değilsin diyen" kızı, "Sen o Selçuk Kılıç ile yaşıyorsun ya da Metin Kalaca ile yaşıyorsun. Bağlansın yayına, ilişkiniz neyse o da anlatsın. Kaç tane insanla birlikte oldun belki de, bizi kandırdın.

Esra Erol'da anne-kız birbirine girdi! "Kaç kişiyle birlikte oldun?" sözleri ortalığı karıştırdı - Resim : 3

"Hiçbir şeyimiz kalmadı, para bitti"

Stüdyoya tekerlik sandalyede gelen baba da "Sadece neden gittiğini sormak istiyorum. Neden Yeliz?" dedi. Anne Doğan "Hiçbir şeyimiz kalmadı, para bitti. Bunun açıklamasını sana yapamadım, korktum" diye yanıt verdi.