Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı... Takipçilerin ağzı açık kaldı

Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlamaya ve itiraflarını dinlemeye devam ediyor. Ezmeci, itirafları ve soruları hesabının hikayeler kısmında paylaşarak onları cevaplıyor. Ezmeci'ye son gelen itiraflardan bir tanesi olay yarattı. Babası ve kayınvalidesi arasında ilişki olduğunu söyleyen kadının itirafına Ezmeci'nin yanıtı gecikmedi.

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı... Takipçilerin ağzı açık kaldı

Klinik Psikolog ve yazar Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını ve itiraflarını paylaşırken, aile, ilişki ve hayata dair bilgilendirmeler yapıyor. Bununla birlikte sorunlarını anlatan takipçilerine cevap verirken, profilinin hikayeler kısmında herkesle paylaşarak benzer durumu yaşayan takipçileri varsa onlara da yol göstermeyi amaçlıyor. 

MİDE BULANDIRAN İTİRAF 

Psikolog Ezmeci'nin bir takipçisini yaptığı itiraf, okuyanları alt üst etti. Mide bulandıran itirafı açıklayan kadın, babası ve kayınvalidesi arasında bir ilişki olduğunu ancak bunu kayınpederinin bilmediğini, bu konuda ne yapması gerektiğini sordu. Ezmeci ise bu itirafı, "Burada öncelikle babanızla konuşmanız gerekir. Bunun olası sonuçlarını, size ve sizin ilişkilerinize olabilecek sonuçlarını mutluka konuşun" dedi.

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı... Takipçilerin ağzı açık kaldı - Resim : 1