Evde olmayan komşusunun evine gitti... Devasa köpekleri beslemek isterken oğlunun gözleri önünde parçalanarak öldürüldü

Komşuları evde yokken köpeklerini beslemek için komşusunun evine giden 38 yaşındaki kadın, büyük Danimarka köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Oğlu acil servisi çağırdı ancak hastaneye kaldırılan kadın, hayatını kaybetti. Saldırgan köpekler de veteriner tarafından uyutuldu. Bölge sakinleri, korkunç olay hakkında yaptıkları açıklamada köpeklerin daha önce de başkalarına saldırdıklarını söyledi.

Evde olmayan komşusunun evine gitti... Devasa köpekleri beslemek isterken oğlunun gözleri önünde parçalanarak öldürüldü

Pensilvanya'lı bir kadın, sahipleri yokken komşusunun köpeklerini beslemek için evlerine gitti, ardından iki Büyük Danimarkalısı tarafından parçalanarak öldürüldü. Yerel NBC üyesi WGAL'e göre, Perry County'deki Center Township'ten 38 yaşındaki Kristin Potter, hayvan kontrolü gelip köpekleri sakinleştirene kadar ona ulaşamayan acil müdahale ekipleri ve polis memurlarının çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. 

Evde olmayan komşusunun evine gitti... Devasa köpekleri beslemek isterken oğlunun gözleri önünde parçalanarak öldürüldü - Resim : 1

KÜÇÜK OĞLUYLA BİRLİKTE GİTTİ

Perry County Adli tabibi Robert Ressler, Potter'ın daha önce köpekleri beslediğini ve olay günü küçük oğluyla eve gittiğini, köpekler annesine saldırdıktan sonra yardım almak için koştuğunu söyledi. Ressler, Potter'ın oğlu için "Olay yerinde hazır bulundu, ancak çoğu zaman orada olduğunu sanmıyorum. Köpeklerin annesine saldırmaya başladığını görür görmez koşarak 911'i aradı."

Evde olmayan komşusunun evine gitti... Devasa köpekleri beslemek isterken oğlunun gözleri önünde parçalanarak öldürüldü - Resim : 2

EVDE BAŞKA KÖPEKLERDE VARDI

Başka bir Danua ve bir Fransız buldozer de evdeydi ama saldırmadı. Potter'ı parçalayan iki Büyük Danimarkalı daha sonra bir veteriner tarafından ötenazi edildi ve eyalet polisi olayı araştırmaya devam ediyor.

KAVGAYA MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞMIŞ OLABİLİR

Potter'ın kız kardeşiyle nişanlı olan Brandon Zeiders, Penn Live'a eyalet polisinin Büyük Danimarkalıların birbirleriyle kavga etmiş olabileceğine inandığını ve ardından müdahale etmeye çalıştığında Potter'a saldırdığını söyledi.

Evde olmayan komşusunun evine gitti... Devasa köpekleri beslemek isterken oğlunun gözleri önünde parçalanarak öldürüldü - Resim : 3

"KALBİM KIRILDI"

Annesinin yoğun bakımda olduğu hastaneden konuştuğunu kaydeden köpeklerin sahibi Wendy Sabathne, "Kalbim kırıldı. Şoktayım. İnanamıyorum ve sadece ölmek istiyorum. Bunun olduğuna inanamıyorum." şeklinde konuştu. 

BAŞKALARINA DA SALDIRMIŞ

Birden fazla kişi, Sabathne'nin köpeklerinin daha önce saldırganlık gösterdiğini iddia etti. Potter'ın babası Bill Keefer, köpeklerin iki ya da üç yıl önce kızını ısırdığını iddia etti.

Evde olmayan komşusunun evine gitti... Devasa köpekleri beslemek isterken oğlunun gözleri önünde parçalanarak öldürüldü - Resim : 4

HEM KOCASINI HEM OĞLUNU KAYBETMİŞ

Eyalet polisi Polis Memuru Kelly Abati, gazeteye yaptığı açıklamada, Sabathne'nin suçlamalarla karşı karşıya kalıp kalmayacağına dair henüz bir karar verilmediğini söyledi. Penn Live'a göre Potter, son yıllarda hem kocasını hem de 11 yaşındaki oğlunu kaybetmiş birçok trajediye katlanmıştı.