Kayıp Tuana'nın Bursa'ya gittiği ortaya çıktı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek, evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Tuana Öztürk'ün otobüsle Bursa'ya gittiği ortaya çıktı. Annesi kızının kaçırılmış olabileceği ihtimaliyle Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Kayıp Tuana'nın Bursa'ya gittiği ortaya çıktı

Manavgat'taki orman yangınında evleri yanan ve Aydın'ın Nazilli ilçesine taşınan Müzeyyen Küçük'ün kızı Tuana Öztürk'ten 20 Eylül'den beri haber alınamıyor. Anne Küçük'ün kızı Tuana için polise kayıp ihbarında bulunmasının ardından Nazilli emniyeti geniş çaplı soruşturma başlattı.

Şehirler arası otobüs terminaline giden polis, buradaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonucu Tuana Öztürk'ün, Bursa otobüsüne bindiği tespit edildi.

 Ekipler, daha önce de 3 kez evden kaçtığı belirtilen Tuana'nın bulunup, ailesine teslim edilmesi için Bursa Osmangazi Emniyet Amirliği'ne yazı gönderdi. Annenin bir süre Bursa'da oturduklarını söylemesi üzerine ekiplerin, Tuana'nın çocukluk arkadaşlarının adreslerinde arama yaptığı ancak izine rastlayamadığı belirtildi.

Arkadaşına tatil için geldiğini söylemiş 

Müzeyyen Küçük de kızının kaçırılmış olabileceği ihtimaliyle Bursa'ya gidip, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Küçük, "Kızımın Bursa'da oturan çocukluk arkadaşının yanına gittiğini haber aldım. Arkadaşına tatil için geldiğini ve kendisini benim gönderdiğimi söylemiş. Gidebileceği yerleri aradım ancak bulamadım. Polise 3 arkadaşının ismini verdim ve polis o adreslerde arama yaptı ama kızım bulunamadı" dedi.

Müzeyyen Küçük, 18 yaşından küçük kızına bilet satan firmaya da dava açacağını söyledi.