Evinde ölü bulunmuştu katili 5 yıl sonra yakalandı

5 yıl önce evinde ölü bulunan kişinin otopsi raporu olayın cinayet olduğunu ortaya çıkardı. Olayın üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen gözaltına alınan cinayet zanlısı tutuklandı.

Evinde ölü bulunmuştu katili 5 yıl sonra yakalandı

60 yaşındaki Kemal Kara 5 yıl önce evinde ölü bulunmuştu. Maktülün adli tıp raporunda ölüm nedeninin darp neticesi ile beyin kanaması ve iç kanama olduğu ortaya çıkınca dosya yeniden incelendi. Olayla ilgili yapılan soruşturma neticesinde bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinin Kızılpınar Mahallesi'ndeki evinde 5 yıl önce ölü bulunan Kemal Kara'nın (60) ölümü ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda ve maktulün adli tıp raporunda, ölümün darp neticesi beyin kanaması ve iç kanama sonucu olduğu tespit edildi.

Cumhuriyet savcısının talebi üzerine dosya yeniden incelendi. Olayla ilgili yakalanan B.S, ifadesinde Kara'yı darp eden kişinin M.M. olduğunu ileri sürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.M, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.