Evinin önünde açılan su birikintisi sandığı deliğe basan kadın, saniyeler sonra hayatının dehşetini yaşadı

İngiltere’nin Watford şehrinde Laura Gerber isimli kadın bir kişiye yol vermek için geri adım atınca 3 metrelik kanalizasyon dolu bir çukura düştü. Genç kadın düşmesinin ardından hem sırtından yaralandı hem de lağım suyundan yuttu. Dehşeti yaşayan kadın tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Evinin önünde açılan su birikintisi sandığı deliğe basan kadın, saniyeler sonra hayatının dehşetini yaşadı

 İngiltere’nin Watford şehrinde evine dönen Laura Gerber adlı bir kadın karşıdan geçecek yayaya yol vermek için bir adım geri gitti. Arkasını görmeden hareket eden kadın yanlışlıkla bir su birikintisi sandığı 3 metrelik kanalizasyon dolu bir çukura daldıktan sonra yaralandı.

 Evinin önünde açılan su birikintisi sandığı deliğe basan kadın, saniyeler sonra hayatının dehşetini yaşadı - Resim : 1

“BİR DAHA ASLA BULUNAMAYABİLİRDİM”

Laura kazanın ardından  şöyle dedi: "Birinin arabadan inmesine izin vermek için geri geri adım attım ve doğruca bir obruğun içine düştüm. Aşağı inerken sırtımı çarptım ve kendimi ağır şekilde yaraladım . “Sırtım yerine kafamı vursaydım ve bilincimi kaybetseydim, batacaktım ve aşağıdaki akıntı nedeniyle tamamen kaybolacaktım ve bir daha asla bulunamayacaktım”.

 Evinin önünde açılan su birikintisi sandığı deliğe basan kadın, saniyeler sonra hayatının dehşetini yaşadı - Resim : 2

HEM SIRTINDAN YARALANDI HEM LAĞIM SUYU YUTTU

Genç kadın çevredekilerin yardımıyla çukurdan çıkarılırken hem sırtından yaralandı hem de lağım suyundan yuttu. Gerber’in kaldırıldığı hastanede tedavi sürecinin devam ettiği bildirildi.

Evinin önünde açılan su birikintisi sandığı deliğe basan kadın, saniyeler sonra hayatının dehşetini yaşadı - Resim : 3