Herkes onu merak ediyordu! Meltem Miraloğlu 62'lik yeni aşkıyla ortaya çıktı!

Evlendiği 80 yaşındaki Amerikalı Patrick tarafından evden kovulan Meltem Miraloğlu, 62 yaşındaki psikoloğuyla yeni bir aşka yelken açtı.

Herkes onu merak ediyordu! Meltem Miraloğlu 62'lik yeni aşkıyla ortaya çıktı!

Tüm Türkiye'yi 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenerek şoke eden Meltem Miraloğlu, şimdi de 62 yaşındaki psikoloğuyla aşk yaşıyor.

Son günlerde 80 yaşındaki Patrick'in kendisini evden kovduğuna ve kayıp olduğuna dair iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Miraloğlu ise bu haberlere karşı babasının vefatı nedeniyle cevap vermediğini söylemişti.

Herkes onu merak ediyordu! Meltem Miraloğlu 62'lik yeni aşkıyla ortaya çıktı! - Resim : 1

34 yaşındaki Meltem Miraloğlu'nun Amerikalı Patrick'ten sonra 62 yaşındaki psikoloğuyla aşk yaşamaya başlaması olay oldu. Miraloğlu, geçtiğimiz gün çocuk baktığı evden paylaşım yaparak 'Yeni Hayatım' notunu düşmüştü.

Herkes onu merak ediyordu! Meltem Miraloğlu 62'lik yeni aşkıyla ortaya çıktı! - Resim : 2

Ses sanatçısı Onur Akay'ın iddiasına göre oyuncu Meltem Miraloğlu şimdi de 62 yaşındaki psikoloğu Amerikalı John’la aşk yaşıyor. İddiaya göre, Meltem Miraloğlu'nu bakıcılık yaptığı eve yeni sevgilisi John yerleştirdi.

Herkes onu merak ediyordu! Meltem Miraloğlu 62'lik yeni aşkıyla ortaya çıktı! - Resim : 3

Onur Akay, ünlü oyuncunun Patrcik tarafından evden kovulduğunu iddia etmiş aynı zamanda 2019 yılında kendisi ile yaptığı ve ağızları açık bırakan röportajı ilk kez yayınlamıştı.

"80 yaşındaki Patrick, onu maalesef evden atmış"

 ''Meltem Miraloğlu, oynadığı rolü resmen gerçek hayatta yaşadığını, 2019 yılında bakın bana nasıl anlatmıştı'' diyen Akay, şunları yazmıştı:

''Green Card almak için 80 yaşındaki adama olta attığını bana söyleyen Meltem Miraloğlu, şimdilerde çok zor günler geçiriyor. Patrick, onu maalesef evden atmış. Kaldığı eyalette herkes onu merak ediyor.''

"Amerika sokaklarında perişan halde görülmüş"

''Türkiye'de ailesinin de haber alamadığını öğrendiğim Meltem Miraloğlu, bu soğuk ve karlı kış günlerinde bir sırt çantası ile Amerika sokaklarında perişan halde görülmüş.''

''Amerika'ya ilk gittiğinde New Jersey'de kalan ve orada büyük sorunlar yaşayan Meltem'e, OnurAkayMedya yazarı Ülkü Gözen Stewart ve eşi Oğuz Safoğlu Stewart sahip çıkmıştı. Stewart ailesi Meltem'e evini açmıştı.'' 

"Her türlü kapımız ona açık ve yardım ederiz"

''Ancak Meltem, onların yan komşusuna olta atarak, bizim yazarımızı ve eşini çok üzmüştü. Oğuz'la konuştum ve bana, 'Her şeye rağmen onu merak ediyoruz. Bize gelmeye yüzü olmayabilir ama gelsin, her türlü kapımız ona açık ve yardım ederiz.''

İşte, 2019 yılında yapılan o röportaj:

Onur Akay: Sevgili Meltem Miraloğlu, madem her şeyi açık açık konuşmak istiyorsun. Ben de bunları ya köşe yazısı olarak yazacağım, ya da şimdi sorduğum sorulara verdiğin cevapları röportaj olarak yayınlayacağım. Şu anda Türkiye senin bu evliliğini ve ilginç detayları bilmiyor. 80 yaşındaki Partick önce seni evlat edindi ve kızı olarak evine aldı, sonra karısı oldun.

Bu evlilik nasıl oldu?

Meltem Miraloğlu: Ben ona olta attım. Dedim ki eğer dedim bak evlilik olarak da istiyorsun evetim dedim, kızın olarak almak istiyorsan ona da evetim dedim. Çünkü Pat bana böyle evlilikle alakalı bir şeylerden bahsediyor. Oysa baba falan diyordum adama.

Meltem Miraloğlu: Şimdi öyle görünce ben bir anda şok oldum. Bu adam belli ki dedim hani ne şey olarak alacak ne de şey olarak alacak. Sen dedim evlenmek istiyorsan, bana aşıksan lütfen bunu söyle. Evet dedi. Sonra itiraf etti. Bir baktım aha dedim Meltem sen olta atarsın al sana olta. Kabul ettim gittik evlendik yani.

Onur Akay: Peki şimdi memnun musun hayatından Meltem?

Meltem Miraloğlu: Kafam çok rahat oldu.

Onur Akay: Peki, Patrick’le karı koca ilişkisi yaşıyor musunuz?

Meltem Miraloğlu: Kabul ettim ben. Adam karısı olarak aldı beni. Dudağımdan öpüyor ben izin veriyorum yani. Adam bayağı benimle birlikte olmak falan istiyor yani.

''Ailen, seni tanıyanlar herkes merak içinde. Onları habersiz bırakma Meltem'' sözleriyle Meltem Miraloğlu’na seslenen Onur Akay, şu ifadeleri kullanmıştı:

''Green Card alamayan ve Instagram adresini de kapatan Meltem Miraloğlu, en ufak bir hatasında sınır dışı edilebilir. Bir bayan için Amerika sokaklarındaki tehlikeyi ise düşünmek bile istemiyorum.''

Miraloğlu, bu iddiaların ardından da ortaya çıkmamıştı ki sonunda hayatta ve kayıp olmadığına dair bir sosyal medya paylaşımı yapmıştı. Miraloğlu'nun neden suskun olduğu da açıklığa kavuşmuştu.

''Neden sessizlik çünkü..."

Sosyal medya hesabından babasının vefat ettiğini duyuran Miraloğlu, ''Neden sessizlik çünkü; 'Daha yeni babam öldü. 54 yaşındaydı'' mesajını paylaştı.