Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle!

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı'nın başrollerini paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Fox tv ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle! İşte, Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm izleyebileceğiniz link...

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle!

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı'nın başrollerini paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde yaşananlar herkes için merak konusu oldu. Fox tv ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle! Gökçe Bahadır'lı dizinin yeni bölümünde heyecan dorukta. 15 Mart 2022 tarihinde Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full internete yüklendi. Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölümde;

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle! - Resim : 1

Yıldırım’ın katili Haluk’a suçunu itiraf ettirip cezaevine gönderdikten sonra Azra, avukatlığı bırakıp, kafede kurabiye pişirmeye devam etmeye kararlıdır. Çolpan ise, Azra ile arasının iyice açılması pahasına da olsa onu tekrar işinin başına döndürmek için kolları sıvar. Fakat bunu başarabilmesi için Efe’nin yardımına ihtiyacı vardır.

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle! - Resim : 2

Ülkenin en büyük holdinglerinden birini yöneten Ceyhun ve Yasemin Özdemirler çifti ise sürpriz bir taleple Azra ve Efe’nin karşısına çıkarlar. Basına sızmaması gereken bu gizli davada, Azra ve Efe, kendilerini bir anda davanın merkezinde bulurlar. Bu zorlu davada Bora ve Sanem’e de büyük görevler düşer. Haluk’a tuzak kurdukları esnada gerçekleşen yakınlaşma Bora ve Sanem’i ilişkilerinin tanımını sorgulamaya iter.

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle! - Resim : 3Zeynep’in duruşma tarihi yaklaştıkça karşı tarafla ipler iyice gerilir. Çolpan ise Zeynep’i içine zorla düşürüldüğü o cehennem hayatından kurtarmaya kararlıdır. Fakat beklenmedik bir şekilde duruşmasına birkaç saat kala Zeynep kaçırılır. Azra ise yeni davasını araştırırken, tehlikeli bir düğümün tam ortasına doğru ilerlediğinin farkında değildir.

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle! - Resim : 4

Evlilik Hakkında Her Şey 22. bölümde neler oldu?

Evlilik Hakkında Her Şey 22. bölümde; Yıldırım’ın ölümünün kaza olmadığını öğrenen Azra, gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçer. Azra ve Efe’nin çözmesi gereken düğüm; Buket’in şüpheli intiharı ve Yıldırım’ın ölümü arasındaki bağlantıdır. Çolpan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapacağı konuşmaya hazırlanırken Cevher Hukuk’un kapısını çalan sürpriz bir müvekkil, onu zorlu bir davayla karşı karşıya bırakacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle! - Resim : 5Azra’nın bildiklerini öğrenmek isteyen Haluk, Azra’ya büyük bir tuzak kurar. Haluk’un maskesini düşürmeye kararlı olan Azra’nın ise bunu başarabilmesi için yardıma ihtiyacı vardır. Bora, Sanem, Azra ve Efe kendilerini tehlikeli bir oyunun içinde bulurlar. Cinayet üzerindeki sır perdesi aralandıkça onları bekleyen tehlike de büyümektedir.

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm izle

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Azra hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen Günay’la evlenmiş ve üç çocuk dünyaya getirmiştir. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacak, kendine yarattığı mükemmel aile tablosu, kocasının ihanetini öğrenmesiyle yerle bir olacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm full izle! - Resim : 7Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine tepkileri de altından kalkma yöntemleri de birbirinden farklıdır. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden görürüz. Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey; aile, aşk, sadakat ve boşanma düzeninin kirli yüzünü gözler önüne sürmekten çekinmeyecek hikayeleriyle seyirciyi buluşturacaktır.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY DİZİSİ OYUNUCULARI KİMDİR?

Azra Günay
(Gökçe Bahadır)

Sergen Günay
(Sarp Akkaya)

Yıldırım Şahin
(Yiğit Kirazcı)

Sanem Cevher
(Gökçe Eyüboğlu)

Güneş Cevher
(Tülin Ece)

Çolpan Cevher
(Sumru Yavrucuk)