Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle!

Gökçe Bahadır'ın 'Azra' karakterine hayat verdiği Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! İşte, Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm izleyebileceğiniz link...

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle!

Gökçe Bahadır'ın 'Azra' karakterine hayat verdiği Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 16 Kasım 2021 tarihinde  Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full internete yüklendi.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 1

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölümde; Azra, mahkemede hamile olduğunun ortaya çıkması sonucunda kızından tepki görür. Diğer yandan Sergen, boşanma işini yokuşa süreceğini açıkca beyan eder. Çolpan'ın araya girmesiyle Sergen ona da karşı gelir. Azra, yuvasının dağılmasının yanı sıra bir de kızı ile ters düşmüştür.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 2

Sergen, "Benden o kadar boşanamayacaksın. Çocuklarımı, doğmamış çocuğumu benden uzakta büyütemeyeceksin!" der. Diğer yandan müvekkili Melisa'nın kocası Koray ile görüşen Azra, onun patavatsız sözleriyle karşılaşır. Azra ile birlikte giden Yıldırım ise bu sözler karşısında sinirlenip Koray'ın yakasına yapışır.

Jale, Azra'nın oğlunu kaçırır. Çocuklarına zarar verilecek olması düşüncesi bile Azra'nın gözünü karartır.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 3

Evlilik Hakkında Her Şey 8. bölümde neler oldu?

Sergen'den problemsiz bir şekilde boşanabilmek için gerekli tüm evrakları tamamlayan Azra, Yıldırım'a sürpriz bir ziyarette bulunur. Bu esnada Koray, Melisa'yı kontrol altında tutabilmek için yeni bir taktiğe başvuracaktır. Melisa, kocasından psikolojik ve fiziksel şiddet görmeye devam eder.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 4

Durum karşısında eli kolu iyice bağlanan Melisa'nın tek çıkış yolu olan Azra'yla buluşması daha da zorlaşır. Eylül'ün sırrı ile ilgili yeni bir ipucu bulan Sanem, Ural'la yeni bir maceraya atılır.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 5

Bu sırada emeklilik hayatına adapte olmaya çalışan Çolpan, Yıldırım'dan beklenmedik bir teklif alır. Azra, kararlı adımlarla boşanma yolunda ilerlerken kendisini bekleyen kötü sürprizlerden habersizdir.

Sergen Sanem'e "Sen benim yuvamı yıktın" diyerek tepki gösterir. Sanem ise "Sen beni öpeceksin, ben de susacağım öyle mi?" der. Evinin anahranının değiştirildiğini farkeden Sergen, Azra'nın ofisini basar. Azra uzlaşmacı davranmaya çalışsa da her şeyin daha zorlaşacağının farkına varır.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 6

Azra, evliliğinin hata olduğunu kabul edip hatasıyla yüzleşmeye hazırdır. Çocuklarını da alıp annesinin evine dönen Azra için zorlu günler başlar. Mahkeme günü geldiğinde ise Azra'yı kötü bir sürpriz bekliyordur. Sergen, Azra'nın hamile olduğunu öğrendiği için boşanmak istemediğini söyler. Duruşma başka bir tarihe ertelenir.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm izle

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu nedir?

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle ekrana geliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 8

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları kimdir?

  • Gökçe Bahadır
  • Sarp Akkaya
  • Yiğit Kirazcı
  • Gökçe Eyüboğlu
  • Fırat Altunmeşe
  • Tülin Ece
  • Bertan Asllani
  • Cevdet Arıcılar
  • Esma Yılmaz
  • Rüzgar Doruk Özmil
  • Emine Ada Sezer
  • Mila Kasarcı
  • Erdal Küçükkömürcü
  • Sumru Yavrucuk