Evlilik Hakkında Her Şey final mi yapıyor! Yayın akışından çıkartıldı

Merakla beklenen Mahkum dizisinin ilk bölümünün Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanacağı akşama alınmasının nedeni belli oldu. Ne yazıkki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin setini koronavirüs sardı...

Evlilik Hakkında Her Şey final mi yapıyor! Yayın akışından çıkartıldı

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final yapacağı için iddialı gelen Mahkum dizisine yerini bıraktığı iddia edilmişti. Gerçek ortaya çıktı.

Evlilik Hakkında Her Şey setinde çıkan koronavirüs vakaları sebebiyle çekimlere bir hafta ara verilmesine karar verildi.  Bir haftalık yapılan bu değişiklik çok izlenmesi beklenen Mahkum dizisinin başlangıcına denk geldi. Mahkum’un yayın günü ise perşembe akşamı olarak diğer haftalarda devam edecek.

İzleyiciler tepkili

Ancak bu durum elbette izleyicilerin tepkisini çekti. Bir dizinin iki ayrı bölümünün aynı hafta birer gün arayla yayınlanmasını çok garip bulan izleyiciler bunun, Fox TV’nin yeni bir stratejisi olduğunu savundu.

Bazı izleyicilere göre Fox TV, Mahkum dizisi için her iki akşamı da deneyecek ve hangi akşam daha çok reyting alırsa o günle devam edecek. Ancak bu mantıklı bir iddia değil. Zira Evlilik Hakkında Her Şey reytingleri gayet iyi giden bir dizi. Dolayısıyla Fox TV, gününü değiştirmek gibi bir risk almayacaktır.  Kaynak: Televizyongazetesi