Evlenecekleri konuşulan popçu Hadise ve Kaan Yıldırım aşkında flaş gelişme!

İlişkilerine bir şans daha veren ünlü popçu Hadise ile aşk Hekimoğlu'nun yıldızı ünlü oyuncu Kaan Yıldırım önümüzdeki yaz nikâh masasına oturmak için hazırlıklara başladı. Kaan Yıldırım'ın annesi harekete geçti. İşte ayrıntılar...

Evlenecekleri konuşulan popçu Hadise ve Kaan Yıldırım aşkında flaş gelişme!

İlişkilerine bir şans daha veren Hadise ve Kaan Yıldırım, önümüzdeki yaz nikâh masasına oturmak için hazırlıklara başladı.

Aynı eve taşınma hazırlıklarına başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım, somut bir adım daha attı. Yakışıklı oyuncunun annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini söyledi, “Oğlum evleniyor, eve o taşınacak” dedi.

Kaan Yıldırım, bir süredir Ulus’taki Savoy Sitesi’nde yine kendisine ait evde oturuyordu. Evlilik kararı aldıktan sonra Hadise’nin de İstinye’deki evinden çok Ulus’ta sevgilisinin yanında kaldığı biliniyor. Ulus’taki evi çok seven Hadise’nin evlendikten sonra da burada yaşamak isteyebileceği söyleniyordu.

Karşı yakaya, Beykoz’a geçmek istemeyen güzel şarkıcının, evi ve bahçesini gördükten sonra fikrinin değiştiği iddia ediliyor. Beykoz Konakları’ndaki eve bayılan Hadise’nin kararından sonra anne Seyhan Yıldırım hemen harekete geçerek, evdeki kiracıya kontratın artık yenilenmeyeceğini bildirmiş. Kiracıyla konuşan Seyhan Hanım, oğlunun evleneceğini söyleyerek, kiracının kontrat süresi bittikten sonra evi boşaltmasını rica etmiş.

 Evlenecekleri konuşulan popçu Hadise ve Kaan Yıldırım aşkında flaş gelişme! - Resim : 3