Exxen Canlı izle Atletico Madrid Manchester United, Atletico Madrid Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Atletico Madrid ile Manchester United arasında oynanacak mücadele Exxen'den canlı yayınlanıyor. Kullanıcılar, ‘’Atletico Manchester maçı saat kaçta hangi kanalda?’’ sorusunun yanıtını arıyor. İşte Atletico ManU maçını şifresiz izleyebileceğiniz link...

Exxen Canlı izle Atletico Madrid Manchester United, Atletico Madrid Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Atletico Madrid Manchester United karşı karşıya geliyor. Futbolseveler, "Exxen Canlı izle. Atletico Madrid Manchester United Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda" gibi soruların yanıtını arıyor. Atletico Madrid Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Atletico Madrid Manchester United şifresiz ve canlı izleyebilceğiniz link...

Atletico Madrid Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Atletico Madrid Manchester United maçı canlı yayın kanalı bilgileri ve tüm detaylar şöyle;

Atletico Madrid Manchester United maçı saat 23:00’te Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor.

Atletico Madrid Manchester United maçı canlı izle

İşte Atletico Madrid Manchester United maçını canlı izleyebileceğiniz link.

Atletico Madrid ile Manchester United arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu mücadelesi, Madrid’de, Estadio Wanda Metropolitano stadyumunda oynanacak.

 Exxen Canlı izle Atletico Madrid Manchester United, Atletico Madrid Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

Atletico Madrid ve Manchester United ile ilgili bilgiler

Atletico Madrid ve Manchester United, Avrupa kupalarında daha önce sadece bir kez karşılaşırken (1991/92 Kupa Galipleri Kupası son 16); İspanyol ekibi o eşleşmede tur atlayan taraf oldu.

Manchester United, Atletico Madrid’e konuk olduğu tek maçta (1991/92 Kupa Galipleri Kupası) Luis Aragones’in çalıştırdığı rakibine 3-0’lık skorla mağlup oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde İngiliz takımlarıyla karşılaştığı son dört maçı kaybeden Atletico Madrid, ilk 12 karşılaşmada aldığı mağlubiyet sayısını ikiye katladı (4G 6B 2M).

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında İspanyol ekiplerini ziyaret ettiği son yedi maçın birini kazanan Manchester United (4B 2M), tek galibiyetini Nisan 2002’de Deportivo karşısında aldı (2-0).

Manchester United, Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde 500 gole ulaşan dördüncü takım olmak istiyor (1001; Real Madrid, 759; Bayern & 624; Barcelona).

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 14 maçın sadece dördünü kazanan Atletico Madrid (4B 6M), bu sezon eleme turuna yükselmeyi başaran takımlar arasında 2020/21’den bu yana en fazla mağlubiyet alan ekip.

Cristiano Ronaldo'nun kariyerinde Atletico'dan (35 maçta 25 gol) daha fazla resmi maç golü attığı tek takım Sevilla. Turnuva tarihinde bir takıma karşı Ronaldo'dan (2 vs Atletico) daha fazla hat-trick yapan bir oyuncu bulunmuyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde altı gol atan Cristiano Ronaldo, 2017/18’den bu yana turnuvada en yüksek sayıya ulaştığı sezonu geçiriyor (15; Real Madrid). Kupa 1’de Manchester United formasıyla bir sezonda daha fazla gol atan son oyuncu yine Cristiano Ronaldo’ydu (8 gol; 2007/08).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda boy gösterecek oyuncular arasında takımlarının attığı gollerin Antoine Griezmann (4/7 %57) ve Cristiano Ronaldo’dan (6/11 %55) daha büyük kısmında payı olan bir isim bulunmuyor.

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında iki eşleşmeye çıkan Ralf Rangnick, 2010/11 sezonunda Schalke ile çeyrek finalde Inter'i eledikten sonra yarı finalde Manchester United’a elendi. Rangnick, Manchester United tarihinde turnuvadaki ilk iki maçını kazanamayan ilk çalıştırıcı olma tehlikesiyle karşı karşıya.