Exxen canlı izle Bayern München Villarreal maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Bayern München ve Villarreal karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Bayern München Villarreal maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Bayern München Villarreal maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Bayern München ile Villarreal kozlarını paylaşıyor. 

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde.

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Bayern München Villarreal maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

Bayern München Villarreal maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Bayern München Villarreal Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00’de  başlıyor. 

Mücadelede Slavko Vincic düdük çalıyor. 

Bayern München Villarreal maçı muhtemel 11leri...

Bayern München: Neuer, Pavard, Upamecano, Hernandez, Alfonso Davies; Coman, Kimmich, Goretzka, Sane, Müller; Lewandowski

Villarreal: Rulli, Estupinan, Pau Torres, Albiol, Foyth; Capoue, Parejo, Coquelin, Lo Celso; Moreno, Danjuma

Bayern München Villarreal maçı sakat ve cezalılar

Bayern München: Niklas Süle (Sakatlık - Hasta), Bouna Sarr (Sakatlık - Adale Problemi), Corentin Tolisso (Sakatlık - Kalçasından Sakat), Eric Choupo-Moting (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Villarreal: Alberto Moreno (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Boulaye Dia (Sakatlık - Adale Problemi)

Exxen canlı izle Bayern München Villarreal maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 2

Bayern München Villarreal maçı iddia oranları

Bayern München: 1.14

Beraberlik: 5.75

Villarreal: 8.80

2,5 gol üstü: 1.24

2,5 gol altı: 2.80

OPTA FACTLERİ

-Bayern Münih’in Avrupa kupalarında temsilcilerine en fazla kaybettiği ülke İspanya (20). Bayern, Şampiyonlar Ligi eleme turlarında daha önce iki ayağını da kaybettiği iki eşleşmeyi de İspanyol takımlarına karşı oynadı (vs Real Madrid; 2013/14 yarı final & 2016/17 çeyrek final).

-Şampiyonlar Ligi’nde Alman takımlarına daha önce sadece bir kez konuk olan Villarreal, tek ziyaretini yaptığı 2011/12 grup aşamasında Bayern Münih’e 3-1 mağlup oldu.

-Bayern Münih, 2014/15’ten bu yana Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez ilk ayağını kaybettiği bir eleme turunu kazanmak istiyor (vs Porto; 1-3 deplasman, 6-1 iç saha). Alman ekibi, Porto ile karşılaştığı eşleşmeden bu yana ilk ayağını kaybettiği beş eleme turunda da turnuvaya veda etti ve bu mağlubiyetlerin dördü İspanyol rakipler karşısında geldi (Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid x2).

-2020/21 Şampiyonlar Ligi’nin çeyrek finalinde PSG’ye elenen Bayern Münih, üst üste iki sezonda turnuvaya bu aşamada veda etme tehlikesiyle karşı karşıya. Alman temsilcisi, turnuvada oynadığı daha önceki dokuz çeyrek final eşleşmesinin sadece birinde tur atlayamamıştı (2016/17 vs Real Madrid).

-Villarreal Teknik Direktörü Unai Emery, Şampiyonlar Ligi kariyerinde ilk kez yarı finale kalmak istiyor. Eleme turlarında ilk ayağını kazandığı tek eşleşmeye 2016/17 sezonunda PSG’nin başında çıkan Emery, takımının turnuva tarihinde ilk karşılaşmayı 4+ farkla kazandıktan sonra elenen ilk ekip olmasını engelleyememişti (vs Barcelona).

-Bu eşleşmenin ilk maçında kalesini gole kapatan Villarreal, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern karşısında Şubat 2019’dan bu yana bunu başaran ilk takım oldu (Liverpool). Bayern, 2013/14 yarı finalinden bu yana turnuvada iki maçlık suskunluk yaşamadı (0-1 deplasman, 0-4 iç saha).

-Villarreal ile oynadığı ilk maçta çektiği 22 şutun sadece dördünde kaleyi bulan Bayern Münih, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde bir maçta 20+ şut çeken takımlar arasında en düşük sayıda kalan ekip oldu.

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde iki kez hat-trick yapan Robert Lewandowski, bu iki karşılaşmayı da iç sahada oynadı (vs Benfica & Salzburg). Turnuva tarihinde bir sezonda daha yüksek sayıya ulaşan tek oyuncu Cristiano Ronaldo (3; 2015/16).

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde altı gol atan Arnaut Danjuma, çeyrek finalde boy gösteren sadece üç oyuncudan daha düşük sayıda kaldı (Robert Lewandowski 12, Karim Benzema 11, Mohamed Salah 8). Danjuma, 2004/05 sezonundan bu yana turnuvada en yüksek sayıya ulaşan Hollandalı oyuncu oldu (Ruud Van Nistelrooy 8, Roy Makaay 7).

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih formasıyla toplam 12 gole katkı veren Leroy Sane (6 gol & 6 asist), Opta’nın detaylı analize başladığı 2003/04 sezonundan bu yana turnuvada en yüksek sayıya ulaşan iki Alman oyuncudan biri konumunda (Mario Gomez 12; 2011/12).