Exxen Canlı izle Bayern Münih Salzburg, Bayern Münih Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Bayern Münih Salzburg ile mücadelesi Exxen platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. Kullanıcılar, Bayern Münih Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda? gibi aramalar yapıyor. İşte, Bayern Münih Salzburg şifresiz ve canlı izleyebileceğiniz link...

Exxen Canlı izle Bayern Münih Salzburg, Bayern Münih Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Bayern Münih Salzburg karşı karşıya geliyor. Futbolseveler, "Exxen Canlı izle Bayern Münih Salzburg Şampiyonlar Ligi" gibi aramalar yapıyor. Bayern Münih Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Bayern Münih Salzburg şifresiz ve canlı izleyebilceğiniz link...

Exxen Canlı izle Bayern Münih Salzburg, Bayern Münih Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda? - Resim : 1

Bayern Münih-Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Salzburg maçı canlı yayın kanalı bilgileri ve tüm detaylar şöyle;

Bayern Münih Salzburg maçı saat 23:00'te Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Bayern Münih-Salzburg maçı canlı izle

İşte Bayern Münih Salzburg maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Mücadelede hakem olarak Clement Turpin düdük çalıyor. 

Bayern Münih-Salzburg maçı sakat ve cezalılar

Bayern Münih: Corentin Tolisso (Sakatlık - Adale Problemi), Leon Goretzka (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Alphonso Davies (Sakatlık - Hasta)

Salzburg: Bryan Okoh (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Oumar Solet (Şüpheli), Jerome Onguene (Sakatlık - Adale Problemi), Noah Okafor (Şüpheli), Sekou Koita ( Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat)

Bayern Münih-Salzburg iddia oranları

Bayern Münih: 1.12

Beraberlik: 5.40

Salzburg: 7.80

2,5 gol üstü: 1.20

2,5 gol altı: 2.95

Exxen Canlı izle Bayern Münih Salzburg, Bayern Münih Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda? - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Avusturya takımlarını konuk ettiği beş Avrupa kupası maçını da kazanan Bayern, bu karşılaşmalarda attığı 15 gole karşılık sadece üç gole izin verdi.

-Avrupa kupalarında Almanya takımlarına konuk olduğu dokuz maçın ikisini kazanabilen Salzburg (1B 6M), iki galibiyetini de Avrupa Ligi'nde aldı (vs Dortmund & Leipzig). Avusturya ekibinin dokuz Almanya ziyareti toplam 32 gole sahne oldu (ortalama 3.6).

-Salzburg, Austria Wien'den (1984/85) bu yana Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde son 16 turunu geçmeyi başaran ilk Avusturya takımı olmak istiyor.

-Bayern, ilk maçında deplasman beraberliği aldığı son yedi Şampiyonlar Ligi eleme turunun beşinde yoluna devam etmeyi başardı ancak bu konumda bulunduğu son eşleşmenin ikinci ayağında Liverpool'a mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

-Şampiyonlar Ligi'nin son iki sezonunda oynadığı altı deplasman maçının sadece birini kazanabilen Salzburg (1B 4M), bu sezonki üç karşılaşmadan galibiyet çıkaramadı (1B 2M).
Salzburg, 2004/05'te Lyon'un (Bergougnoux, Berthod, Idangar, Nilmar ve Essien) ardından bir Şampiyonlar Ligi sezonunda beş farklı 21 yaş altı oyuncusundan gol bulan ikinci takım olabilir (Adamu, Adeyemi, Okafor ve Sucic).

-Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son iki maçta şut çekeyemen Robert Lewandowski (167 dakika), turnuva kariyerindeki en uzun kuraklığı yaşıyor.

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalan takımlarda forma giyen oyuncular arasında en fazla çalım atan isim Bayern forması giyen Kingsley Coman (23). Fransız oyuncu, Salzburg karşısındaki ilk maçta yedi çalım attı ve bu sezonki en yüksek sayısını tekrarladı (Aralık 2021'de vs Barcelona).

-Leipzig forması giyen Brenden Aaronson (21), Bayern karşısındaki ilk maçta Lionel Messi'den (20 yaş vs Celtic) bu yana bir Şampiyonlar Ligi maçında 5+ şut pası veren en genç oyuncu oldu.

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde görev yaptığı beş maçta asist yapamayan Bayer orta sahası Joshua Kimmich, 2020/21'den bu yana en fazla ikincil şut pası veren (26) ve ikincil asist (7) yapan oyuncu konumunda.