Exxen Canlı izle Benfica Ajax, Benfica Ajax maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Benfica ile Ajax arasında oynanacak mücadele Exxen platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. Kullanıcılar, ‘’Benfica Ajax maçı saat kaçta hangi kanalda?’’ sorusunun yanıtını arıyor. İşte Benfica Ajax maçını şifresiz, canlı izleyebileceğiniz link...

Exxen Canlı izle Benfica Ajax, Benfica Ajax maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Benfica Ajax karşı karşıya geliyor. Futbolseveler, "Exxen Canlı izle. Benfica Ajax Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda" gibi soruların yanıtını arıyor. Benfica Ajax maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Benfica Ajax şifresiz ve canlı izleyebilceğiniz link...

Benfica Ajax maçı saat kaçta hangi kanalda?

Benfica Ajax maçı canlı yayın kanalı bilgileri ve tüm detaylar şöyle;

Benfica Ajax maçı saat 23:00’te Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor.

Benfica Ajax maçı canlı izle

İşte Benfica Ajax maçını canlı izleyebileceğiniz link.

Benfica ile Ajax arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu mücadelesi, Lizbon’da, Estádio do Sport Lisboa e Benfica stadyumunda oynanacak.

 Exxen Canlı izle Benfica Ajax, Benfica Ajax maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

Benfica ve Ajax ile ilgili bilgiler

Ajax ile Avrupa kupalarında oynadığı ilk maçı 3-1’lik skorla kazanan Benfica (1968/69; Şampiyon Kulüpler Kupası çeyrek finali), daha sonraki altı karşılaşmada galibiyet alamadı (2B 4M).

Kupa 1’de Benfica’ya konuk olduğu son üç maçı kaybetmeyen Ajax (1G 2B, son ziyaretinden 1-1'lik beraberlikle döndü (Kasım 2018).
Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde Hollanda takımlarıyla karşılaştığı son 11 maçın ikisini kazanan Benfica (4B 5M), bu galibiyetleri Mart 1972 (vs Feyenoord) ve Eylül 1998’de (vs PSV) aldı.

2018/19’den bu yana Portekiz takımlarıyla Şampiyonlar Ligi’nde karşılaştığı dört maçı kaybetmeyen Ajax (3G 1B), Sporting ile bu sezon oynadığı iki grup karşılaşmasını toplam dokuz gol atarak kazandı. Bu dönemde turnuvada aynı takıma karşı daha fazla gol atan ekip bulunmuyor (9; Bayern Münih vs Benfica & Manchester City vs Club Brugge).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki altı maçını da kazanan Ajax, Kupa 1’de en uzun seriyi yakalayan Hollanda takımı konumunda. Avrupa'nın beş büyük liginde yer almayan hiçbir takım bu turnuvada üst üste yedi galibiyet alamadı.

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son yedi maçın beşinde kalesini gole kapatan ve son iki karşılaşmada gol yemeyen Benfica, bu dönemde sadece Bayern Münih'e gol izni verdi (toplam 9 gol).

Benfica Teknik Direktörü Nelson Verissimo, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Turnuvadaki ilk maçına eleme turunda çıkan son beş çalıştırıcı arasında galibiyet almayı başaran tek isim geçen sezon Dortmund'un başında görev yapan Edin Terzic (3B 1M).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde 10 gol atan ve kariyerinin eleme turlarındaki ilk maçına çıkmaya hazırlanan Sebastien Haller, bir sezonun ilk altı maçında en fazla gol kaydeden oyuncu konumunda.

Dusan Tadic, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçına çıktığı Eylül 2018’den bu yana turnuvada akan oyunda en fazla şut pası veren isim (77). Bu dönemde 11 asist yapan Tadic’ten daha yüksek sayıya sahip tek isim Kylian Mbappe (16).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kalesinde gördüğü 11.2 gol beklentisine karşılık sadece sekiz gol yiyen Benfica kalecisi Odysseas Vlachodimos, en büyük pozitif farka sahip kaleci konumunda (+3.2).